Antena

Răspunsul lui Adrian Elicopter de Luptă la acuzațiile că ar fi fugit de Poliție, după ce a fost prins băut la volan

Adrian Elicopter de Luptă a revenit cu primele declarații după incidentul care a avut loc în acest weekend. Influencerul a povestit pas cu pas firul urmăririi din trafic și a vornnit despre fratele său, care se află acum în arest preventiv.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 15 Octombrie 2024, 13:02 | Actualizat: Marti, 15 Octombrie 2024, 13:49
Adrian Elicopter de Luptă a recunosc că a fost prins băut la volan și a revenit cu primele declarații despre urmărirea de pe străzile din Pitești
Captura TikTok

Adrian Elicopter de Luptă a fost prins de polițiști sub influența băuturilor alcoolice la volan, pe o stradă din Pitești, în noaptea de 11 spre 12 octombrie. Deși din informațiile intițiale părea că influencerul ar fi avut parte de o urmărire ca în filme pe străzile orașului, acesta a revenit în mediul online cu o serie de clarificări. Adrian Elicopter de Luptă se apără și a povestit pas cu pas ce a făcut în seara în care a fost prins sub influența băuturilor alcoolice la volan.

Adrian Elicopter de Luptă, primele declarații după ce a fost prins băut la volan. Influencerul a povestit firul urmăririi din trafic

Adrian Elicopter de Luptă a revenit cu primele declarații după ce a fost prins băut la volan. După incidentul din trafic, el a abordat subiectul pe rețelele de socializare, explicând situația și menționând că „oricine poate face greșeli" și că va învăța din aceasta.

În videoclipul postat pe TikTok, acolo unde este urmărit de peste 660 de mii de internauți, el a subliniat că este conștient de impactul său asupra tinerilor fani și și-a exprimat regretul pentru faptele sale.

Pe aceeași temă

De asemenea, a explicat pas cu pas ce s-a întâmplat în noapte în care a fost prins băut la volan. Influecerul și-a început declarația prin a spune că i-au venit rezultatele de la analizele de sânge.

„În primul rând, îmi cer scuze pentru cele întâmplate, dar aș vrea să le explic un pic, pentru că nu e cum v-ați imaginat. Astăzi mi-au venit și mie probele de sânge, a rezultat faptul că da, aveam o concentrație de alcool în sânge, dar suficientă doar pentru o contravenție, nu pentru infracțiune, pentru că nu băusem mult.

Doar că băusem recent și automat a ieșit în etilotest. (…) Înțeleg faptul că anumiți oameni de la 2-3 beri nu mai pot să conducă, nu mai pot să se țină pe picioare, nu e cazul la mine. Greșeala mea a fost că m-am urcat la volan. Pot să beau și o picătură de bere și 10 beri, nu contează, nu trebuie să te urci la volan. Îmi pare rău pentru acest lucru, dar trebuie să știți că în mintea mea nu e că pun viața în pericol nimănui, în mintea mea era: da, îmi asum, mi se ia permisul, contravenție, nu este nicio problemă. Pentru că știam că băusem puțin”, a spus Adrian Dumitru, în clipul de pe TikTok.

În plus, Adrian Elicopter de Luptă a ținut să specifice că nu a fost deloc vorba despre o urmărire ca în filme între el și poliție. Totul ar fi pornit, de fapt, de la un civil care a vrut să „facă pe eroul”.

„Acum să vorbim puțin despre acea urmărire, pentru că nu e așa cum v-ați imaginat.(…) Am ieșit de pe o stradă, n-am văzut că e poliție în dreapta. Am făcut stânga pe linie dublă continuă, după ce m-am asigurat. În dreapta erau domnii polițiști cu o mașină civilă. Îl opriseră pe un domn. După ce am făcut eu, trebuia să-mi ia permisul și i-au zis domnului probabil că era în regulă, să plece. Până s-au urcat polițiștii, până s-au întors, cel din mașină a avut sindromul salvatorului și a venit după mine. Flash-uri, șicanat în trafic, dar agresiv. Această urmărire s-a întins pe câteva sute de metri din cauza acestui om care a decis să facă pe polițistul. (…) Am zis să mă bag prin niște blocuri, am văzut girofarul de poliție, atunci am înțeles ce se întâmpla.

Am oprit și nu știam care e faza. Am înaintat 15 metri pe niște scări, am văzut că a venit și poliția din spate. S-au dat jos domnii polițiști. Am venit, am stat să mă ia domnul polițist. Am coborât un pic. Au fost 15-20 de secunde în care nu înțelegeam absolut nimic. Dacă ați fi fost în situația aia, înțelegeați. Au fost 15-20 de secunde de: ce ai, ce am făcut? M-am zbatut un pic. S-au adresat niște injurii, că în situația aia, ce să faci?! E ceva normal. Dar nu lucruri grave. Nu s-a bătut nimeni cu nimeni. Am și urma de la cătușe”, a mai precizat influencerul.

Pe aceeași temă
Recomandari A1

De asemenea, celebrul influencer a vorbit și despre fratele lui aflat în arest preventiv și cercetat pentru ultraj.

„După cum bine știți, fratele meu a primit arest preventiv, cel puțin la momentul acesta. Această decizie se ia în funcție de domnul procuror, în funcție de ce ai avut și tu în trecut, ce s-a mai întâmplat. Nu pot să dau detalii. Eu nu sunt arestat, nu am fost arestat”, a mai adăugat tânărul.

@adrianelicopterdelupta Regret fapta si nu ma gandesc la urmatoarea🤜🏼🤛🏼#fy #fyp #romania ♬ original sound - adrianelicopterdelupta
Whatsapp LinkedIn
adrian elicopter de lupta politie
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Ai episoade noi din serialul de succes Our Kind of People disponibile acum. Dă PLAY și urmărește drama în AntenaPLAY!
Stirile zilei Povestea lui Mişu, câinele depresiv care stă toată ziua într-un colţ al cuştii. A fost traumatizat şi abandonat, iar acum are nevoie de o familie
Videoclipul zilei
Citește și
Ce a transmis influencerul Adrian Elicopter de luptă după ce a fost acuzat că a fost prins beat la volan...
Video recomandate
Video
Citește și
Zodii care intră într-o eră norocoasă începând cu 16 octombrie 2024. Nativii care au toate șansele să evolueze Catine.ro
A murit Jessica Jurado din La Usurpadora. Gabriela Spanic și-a exprimat regretul în mediul online Happy Channel
Fiul lui Dan Capatos, sportiv de performanță la doar 13 ani. Face sacrificii uriașe pentru a-și vedea visul... DivaHair
Cernobîlul de la Valea Călugărească, Prahova. Autoritățile și-au dat acordul pentru un mare depozit de gunoi... Libertatea.ro
De câte voturi are nevoie un candidat la prezidențiale pentru a obține victoria din primul tur și de ce... Ziare.com
Ce studii are nepoata lui Cristi Borcea. Maria este de o frumuseţe răpitoare şi este fiica uneia dintre surorile... AntenaSport
Vlăduța Lupău alăptează în public și are un mesaj pertinent pentru cei care sunt împotriva: „Nevoile... Elle
Câte zile libere legale sunt în anul 2025. Când primesc concediu de la stat agajații români Spynews.ro
Câți bani au strâns la nuntă Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță: Au fost invitați care au chefuit gratis! BZI
Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025! Creșterea va fi de cel puţin 650 de lei BZI
Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…” Antenastars.ro
Rețete delicioase cu dovleac copt. Ce ingredient poți să adaugi pentru un gust mai bun HelloTaste.ro
Alertă națională după ce bona din Hunedoara i-a pierdut pe cei trei copii ai unui milionar. Cine este Adrian... Antena3.ro
Elon Musk susține că va ajunge la închisoare dacă Donald Trump pierde alegerile prezidențiale. De ce e îngrijorat useit
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2024. Taurii sunt sfătuiți să se accepte așa cum sunt. Află ce se întâmplă... Catine
Sondaj: Lipsa personalului, cea mai mare provocare a anului viitor pentru afacerile din ospitalitate Wall-Street
Să rămâi o doamnă când ești față în față cu amanta soțului Kudika
Irina Tănase STRĂLUCEȘTE la 2 ani de când l-a părăsit pe Liviu Dragnea. Detaliul observat de fani... Playtech
De ce sunt evreii atât de bogați și inteligenți. Gestul pe care-l fac femeile din Israel în timpul sarcinii Redactia.ro
Primul tren electric chinezesc care prinde o viteză de 160 km/oră a ajuns în România. Pe ce rută va circula Observator
Mituri despre incontinența urinară. În ce măsură sunt acestea adevărate MediCOOL
Cum se congelează porumbul. Sfaturi pentru a-și păstra aroma peste iarnă HelloTaste
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără ProSport
Test de inteligență pentru genii | Corectați 9 + 7 = 4, mutând un singur băț de chibrit Gandul
David Popovici a renunțat la mașinile de la Ion Țiriac. Cum motivează gestul: „Nu pot să…” CanCan
Aftele bucale la copii și bebeluși: cauze și tratament DeParinti
J-Hope de la BTS va fi eliberat din armata sud-coreeană. BIGHIT Music a împărtășit anunțul pe rețelele sociale ZUTV
Când apare aurora boreală în 2025. Perioadele în care cresc șansele să apară fenomenul inedit  UseIT
Pâine de casă pufoasă cu drojdie uscată. Rețeta pas cu pas care nu dă greș Hello Taste