Antena

Motive să zâmbim în 2023. Cele mai așteptate filme urmează să intre in cinematografele din toată lumea

Pentru mulți dintre noi, motivele pentru a zâmbi diferă de la om la om. Dar în 2023 există multe motive de bucurie, în special pentru cinefilii din toată lumea. Iată care sunt cele mai anticipate filme din anul 2023.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 05 Decembrie 2022, 10:52 | Actualizat: Duminica, 01 Ianuarie 2023, 10:42
În anul 2023, cinefilii se pot bucura de filme noi de toate genurile
Profimedia

Anul 2023 ne surprinde plăcut cu filme noi pentru toate gusturile. De la SF-uri care te țin cu sufletul la gură, până la filme de comedie, acțiune și chiar și de groază, pentru cei cu inima tare.

Care sunt cele mai anticipate filme ale anului 2023. Motive să zâmbim anul următor

Când ne gândim la filme, e gândim la relaxare, la momentul perfect pentru a uita de stresul cotidian și de responsabilități și vrem să simțim că trăim într-un alt univers. Iar o seară de film, merge perfect cu ciocolata Lindt, o pungă de popcorn și o băutură răcoritoare.

Iată că fanii seriilor de filme Scream, Fast and Furious, Avatar, The Nun și John Wick vor avea motiv să zâmbească când vor afla că aceste pelicule se vor întoarce pe marile ecrane în 2023.

Astfel că, în luca februarie 2023, Magic Mike se întoarce cu o conitnuare a serie, cu titlul Magic Mike's Last Dance, film care pare să încheie franciza.

Pe aceeași temă

Fanii Marvel se vor bucura când vor auzi că Ant-Man and The Wasp: Quantumania va fi primul film care va apărea sub egida celebrei case de producție de filme Marvel. Filmul este o continuare a primului film Ant-Man apărut deja de câțiva ani.

În luna martie 2023, fanii Scream și Creed vor putea merge la cinema să vizioneze continuările seriilor lor preferate. Și tot în această lună, noul film John Wick, care îl are în rol principal pe Keanu Reeves va intra în cinematografe, alături de pelicule precum Shazam! Fury of the Gods și mult așteptatul film „Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves”, care îi va avea în rolurile principale pe actorii Chris Pine și Hugh Grant.

Pe aceeași temă

Ce filme vom viziona în lunile aprilie și mai 2023 la cinematograf

Recomandari A1

Creatorii de filme nu i-au uitat și pe copii, iar în luna aprilie 2023 și luna mai 2023, aceștia vor putea merge alături de părinții lor la The Super Mario Bros. Movie, în aprilie. În luna mai apare un nou film marca Marvel. Este vorba despre Guardians of the Galaxy Vol. 3, o continuare a primelor două filme Guardians of the Galaxy.

Filmul Fast X, continuarea seriei Fast and Furious, va apărea tot în această lună, cu actori care au mai apărut în această serie, dar și cu noi fețe. Acest film va fi ultimul din această serie.

Tot pentru copii mai mult, noul film Mica Sirenă, urmează să intre în cinematografele din toată lumea. Deși a fost o controversă cu privire la personajul care o interpretează pe Little Mermaid, tot este considerat unul dintre cele mai așteptate filme ale anului.

În luna iunie, vor apărea în cinema filmele Spider-Man: Across the Spider-Verse, Transformers: Rise of the Beasts, The Flash și mult așteptatul Indiana Jones and the Dial of Destiny.

Ce filme vor apărea în cinematografele din întreaga lume în luna iulie 2023

Seria Mission Impossible revine cu o nouă continuare denumită Mission: Impossible - Dead Reckoning, Part One, iar filmul Barbie, despre care s-a tot vorbit în ultimul timp, va putea fi vizionat de toată lumea în aceeași lună.

Luna Septembrie pare să fie o lună mai palpitantă pentru cinefili, deoarece în această perioadă vor apărea în cinema filme de groază și suspans, precum The Nun 2, continuare primului film care a avut mega succes și care a fost filmat în România, dar și un spin-off al filmului A quiet place.

În luna octombrie 2023, vom putea urmări pe marile ecrane filmele Kraven the Hunter și o reeditare a celebrului film de groază The Exorcist.

De Sărbători, cadoul perfect este și cel mai simplu cadou, dacă este însoțit de un zâmbet! Și este atât de ușor să zâmbești când experimentezi fericirea autentică, alături de pralinele elvețiene Lindt LINDOR, care se topesc fin.

Cu o tradiție ce durează din 1845, maeștrii ciocolatieri Lindt combină experiența și cele mai bune ingrediente, aducând zâmbete pe buzele celor ce aleg să se bucure de o ciocolată de calitate Lindt. Pralinele LINDOR sunt cadoul ideal pentru orice ocazie, cu atât mai mult de Crăciun! Și nu uita: sunt perfecte și pentru a te răsfăța, pentru că atunci când zâmbești, dăruiești!

Ce filme vom viziona la cinema în lunile noiembrie și decembrie 2023

Iată că luna noiembrie vine cu niște surprize neașteptate, astfel că, Dune 2 urmează să fie lansat atunci, iar fanii seriei dar și ai actorilor Timothée Chalamet și Zendaya îi vor putea urmări cu sufletul la gură. Tot în luna noimbrie va apărea și filmul The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes, o continuare a seriei Jocurile foamei care s-a bucurat de un succes impresionant la vremea respectivă.

Luna decembrie pare să fie luna Crăciunului, însă nu este neaparat să se respecte acest lucru și în lumea filmelor. Iată că în luna aceea în 2023 vom merge la cinema să vizionăm filme precum Wonka, The Color Purple, Untitled Ghostbusters: Afterlife Sequel și mult discutatul Aquaman and the Lost Kingdom.

Tot în anul 2023, se va lansa și continuarea filmului Legally Blonde, cu Reese Witherspoon și Jennifer Coolidge, însă data lansării este necunoscută.

Whatsapp LinkedIn
filme 2023 lindt
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami 2024 se vede LIVE online în AntenaPLAY 🏁 Pe 3, 4 și 5 mai, vezi toate etapele pe canalul dedicat.
Stirile zilei Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a găsit acasă, dar el n-a vrut să iasă la poartă. Cum a fost convins să se predea
Video recomandate
Video
Citește și
Zodii care pun accent mai mare pe pasiune decât pe succes pe 2 Mai 2024 Catine.ro
Demet Evgar a reușit să ridice așteptările pentru serialul Bahar. Actrița surprinde cu rolul său inedit Happy Channel
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat... Libertatea.ro
Surprinzător, o băutură e benefică pentru inimă și creier: Conține o substanță miraculoasă pentru corpul uman Ziare.com
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie... AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște Spynews.ro
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Salată aperitiv pentru masa de Paște. Rețeta simplă, pe placul tuturor HelloTaste.ro
Cum să îți asiguri venituri la bătrânețe fără să te bazezi pe pensie: ”Cu asta ar trebui să începem!” Antena3.ro
Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic s-a vândut cu o sumă record. Cât valorează acum accesoriul lui John... useit
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Diana Șoșoacă intră în cursa pentru Primăria Capitalei Wall-Street
Cum se pregătesc românii în așteptarea sărbătorilor de Paște Kudika
Totul despre petrecerile din casa lui Ion Dolănescu de 1 Mai! Ce făcea regretatul artist în fiecare an, nu lipsea... Playtech
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului Redactia.ro
1 mai, Ziua Internaţională a Muncii. Ce semnificație are: totul a început în SUA, în 1886 Observator
Ce este tiroidita autoimună. Cum se identifică și cum o poți controla MediCOOL
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri HelloTaste
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa ProSport
Metalul care ar putea SALVA Europa va fi din nou exploatat în România! Investiție de un miliard de dolari! Gandul
Florin Crișan, managerul Institutului Inimii din Cluj, dezvăluiri de ultimă oră despre Florin Piersic: 'Se află... CanCan
Simptomele sarcinii: 10 semne timpurii că ești însărcinată DeParinti
Britney Spears trebuie să-i plătească tatălui ei 2 milioane de dolari: „Familia mea m-a rănit. Nu s-a făcut... ZUTV
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la... UseIT
Cât timp se fierb ouăle de Paște. Sfaturi utile pentru ouă roșii perfecte Hello Taste
Ultimele știri
Prognoza meteo 2 mai 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Un concurent a fost salvat de la eliminare de Ștefan Popescu. Pe cine risca să piardă Orlando Zaharia
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Situație fără precedent în sezonul 13. Ce s-a întâmplat cu Orlando Zaharia: „Nu se simte bine!”
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Lăcrămioara Pintilie, accidentare dureroasă în timpul duelului. Irina Fodor a intervenit imediat
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Ce verdict uluitor a adus banda în battle șase. Două concurente și-au adresat replici acide
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Ștefan Popescu a sunat alarma pentru amuletă și toți chefii au făcut ochii mari. Ce a urmat
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Orlando Zaharia, înfuriat de gestul făcut de Alexandru Săbădeanu. Ce a anunțat Irina Fodor
Prognoza meteo 5 mai 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Mireasa, sezon 7. Dani, primele declarații după ce Daiana a anunțat că e însărcinată. Ce spune viitorul tătic
Mai multe