Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00iUmor

Antitalent

DUMINICĂ | ora 21.15

Rocadă de politicieni, la emisiunea Antitalent! Viorica Dăncilă a făcut schimb cu Angela Merkel și a ieșit dezastru! „Am eliberat pușcăriașii și apoi...”

aCea mai tare emisiune a momentului, Antitalent, ne-a adus nu doar parodii de excepție, ci și exerciții de imaginație. Am făcut Schimb prim-miniștri și am aflat ce a făcut Viorica Dăncilă în Germania!

Cea mai tare emisiune a momentului, Antitalent, ne-a adus nu doar parodii de excepție, ci și exerciții de imaginație. Am făcut Schimb prim-miniștri și am aflat ce a făcut Viorica Dăncilă în Germania!

Pentru o săptămână, Viorica Dăncilă a plecat în Berlin, iar Angela Merkel a venit la București. După o săptămână, cele dpuă s-au întâlnit și au pus „pe tavă” ce schimbări importante au făcut!

Angela Merkel a fost oripilată de ceea ce a găsit în România, de la drumurile proaste și până la românul de rând, „care nu arată tocmai bine”.

Degeaba a încercat Angela Merkel să-i transmită un mesaj despre România, căci Viorica Dăncilă nu s-a depărtat de țelurile sale! Ba mai mult, în săptămâna petrecută în Germania, Viorica a eliberat pușcăriașii, a vândut fabricile de mașini și nu numai!

Ce alte decizii a mai luat? Află totul urmărind materialul video de mai sus din emisiunea Antitalent!

🚫 Vezi Antitalent online, ediții integrale plus imagini din culise nedifuzate la TV. Oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! Intră acum ⏩  antenaplay.ro/antitalent