Antena Căutare

„Antitalent”: Dan Bittman: ”Pe 20 octombrie, ora 21:00, începem!”

„Antitalent”, primul show în care nu doar talentul contează. Dan Bittman: ”Pe 20 octombrie, ora 21 începem!”

Ce faceţi, de obicei, duminică seara? Dacă nu aveți ce, noi vă propunem să vă relaxaţi acasă, în faţa televizorului, cu o cană de ceai cald în mână. Iar motivul este că, din 20 octombrie, de la ora 21, începe un nou show de umor, la Antena 1. „Antitalent” se numeşte, iar gazda acestei producţii este nimeni altul decât Dan Bittman, care s-a reîntors la televiziune.

Antitalent este primul show de umor ce conturează conceptul de antivedetă. Formatul original și curajos, unic în peisajul TV românesc, va parodia, în principal, toate stereotipiile acestui domeniu- de la vedete lansate, personaje celebre și clișee ce inundă micile ecrane.

”Cred că d-aia m-au ales pe mine, mă potrivesc perfect pentru asta. Pe data de 20 octombrie, ora 21:00 începem, duminică, suntem acolo, cu Andreea Marin în emisie, cu sketch-uri. Este o emisiune veselă îm care o să aflăm foarte multe lucruri despre Andreea (n.red. Andreea Marin) și despre alți invitați. Râdem de orice se întâmplă în politică, în televiziune, facem puțin mișto. Unii au zis că seamănă cu un late night show, dar având în vedere că e la ora 21:00, e mai mult un night show„, a declarat Dan Bittman.

Antitalent este prima emisiune în care nu doar talentul contează, tocmai de aceea edițiile vor face deliciul telespectatorilor, prin numere pline de umor, sketch-uri, gag-uri, parodii și momente de stand-up. Toate acestea vor fi puse în scenă de o listă de nume cunoscute, tineri actori și personaje consacrate, ce vor forma cea mai nouă echipă de umoriști de pe scena televiziunii din România.

Orice eveniment din show-bizz, cele mai savuroase știri mondene și cele mai recente momente din mediul politic, toate acestea pot deveni subiectul trupei de umor Antitalent. În plus, fiecare ediție va aduce în platou și câte un invitat celebru, ce se va alătura punctului zero al comediei.

Citește și:

Xtra Night Show. Dan Bittman, detalii din culisele emisiunii AntiTalent

Andreea Marin, invitat special în premiera show-ului de umor Antitalent... Spectacol de zile mari! Antitalent, noul show de la Antena 1, lansează cea mai nouă echipă de umoriști...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🚫 Vezi Antitalent online, ediții integrale plus imagini din culise nedifuzate la TV. Oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! Intră acum ⏩  antenaplay.ro/antitalent

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x