Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Antitalent

SEZONUL 1 | INTEGRAL

Scenete de excepție și parodii senzaționale. Doru Octavian Dumitru, magistral pe scena de la ”Antitalent”, ediția a doua

”Antitalent”, cea mai nouă emisiune de la Antena 1, a ajuns la ediția a doua, iar invitatul special al lui Dan Bittman a fost nimeni altul decât Doru Octavian Dumitru. 

Astfel, în cadrul acestei emisiuni, celebrul comediant a realizat mai multe momente inedite, ce au stârnit, fără doar și poate, amuzamentul multor români.

Seara a început cu un moment inedit oferit de Doru Octavian Dumitru, care a explicat tuturor cum sunt percepuți bărbații de femei, dar și ce au acestea în cap.

”Da, la ele în cap e stup. Mi-a spus un prieten. La ele în cap poate să trăiască o muscă, pentru că e gol.”, spune el.

De asemenea, acesta a fost protagonistul unei scene inedite - ”Donatorul” și nu s-a oprit aici, întrucât el a mers, deghizat într-o gorilă, la ANAF, unde a încercat să-și plătească impozitul. A aflat, însă, că are o restanță uriașă.

Gorila Doru Octavian Dumitru, agresat de ANAF, la ”Antitalent”: ”Aveți de plătit din urmă pentru trei generații!”

”Ai de plătit din urmă cam cât pentru trei generații.”, i-a spus casiera care l-a trimis la alt ghișeu.

Un alt moment inedit a fost oferit de o parodie a emisiunii ”Asia Express”.

Fuego, Gigi Becali, Viorica de la Clejani, Margherita și Vica Blochina au fost concurenți la București Express - Calea Șoricelului și au fost provocați să traverseze Bucureștiul în zece ore. Vestea că nu poate să folosească mașina personală l-a înfuriat pe Gigi Becali, care a făcut o criză de nervi. ”Am uitat să-ți precizez că nu te suport. De când îmi spune mie o femeie ce să fac?”, i-a spus el Ginei Pistol.

Gigi Becali, criză de nervi la București Express - Calea Șoricelului: ”Am uitat să-ți precizez că nu te suport. De când îmi spune mie o femeie ce să fac?”

Și Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis au oferit un moment inedit, întrucât cei doi au avut parte de o scenă de tandrețe, chiar în timp ce se temeau că scufundă Titanicul.

Viorica Dăncilă, moment de tandrețe cu Klaus Iohannis, la ”Antitalent”: ”Vai, Werber, mergi la sală?”

Polițiștii au spus lucruri trăsnite cu Virgil Ianțu, iar apoi Dan Bittman l-a luat la întrebări pe Doru Octavian Dumitru.

Ce vrea Doru Octavian Dumitru să se facă când va fi mare: ”Dacă-ți spun, nu ți-e ciudă?”

”Ia spune-mi, ce vrei să te faci când vei fi mare?”, l-a întrebat el pe Doru, în timp ce răspunsul nu a întârziat să apară: ”Și dacă-ți spun, nu ți-e ciudă? Eu o să mă fac mare și o să mă dau mare. Asta o să fie meseria mea.”A fost activitate și la Primăria București, unde Gabriela Firea, rol interpretat de Paula Chirilă, a încercat să găsească soluții pentru a preveni calamitățile.

De asemenea, seara a continuat cu un alt moment inedit în care protagonist a fost Doru Octavian Dumitru, acesta fiind, de această dată, căsătorit cu o pofticioasă.

Cea de-a doua ediție s-a încheiat, evident, cu o super parodie semnată de Noaptea Târziu.

🚫 Vezi Antitalent online, ediții integrale plus imagini din culise nedifuzate la TV. Oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! Intră acum ⏩  antenaplay.ro/antitalent

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro