Antena Căutare

Cum au luat naștere cele mai frumoase piese de dragoste ale formației Holograf. Dan Bittman, destăinuiri de suflet: ”Mă iubeşti, nu mă iubeşti...”

Rosse Stan l-a prins Dan Bittman într-o pauză de filmări din cadrul show-ului ”Antitalent” și i-a pus căteva întrebări. Bineînțeles, a dat și răspunsuri pe măsură, pentru că Dan are ce povesti mereu despre muzică. Şi, indiscutabil, şi despre dragoste.

Interviul a început cu un schimb de roluri, Dan Bittman, prezentatorul show-ului ”Antitalent”, a întrebat-o pe Rosse Stan dacă i s-a întâmplt vreodată să fie îndrăgostită nebunește de cineva, dar să nu fie sigură dacă acel cineva îi împărtășeșete sentimentele.

Însă frumoasa Rosse i-a dat un răspuns la care sigur nu se aștepta: „Nu. Sunt prea tânără să am astfel de povești.”

„Eh, poate în viitor, cine ştie, o dată o să găseşti pe cineva şi nu o să fii foarte sigură că omul ăsta te iubeşte cu adevărat. Mă iubeşti, nu mă iubeşti, mă iubeşti, nu mă iubeşti...Şi atunci, individul respectiv o să compună o piesă ca „De câte ori să te iubesc””, i-a spus Dan Bittman.

Pe Dan Bittman îl puteți urmări în fiecare duminică, ca prezentator al show-ului ”Antitalent”, prima emisiune ce pune punctul pe ironie și conturează conceptul de antivedetă. Formatul original și curajos, unic în peisajul TV românesc, va parodia, în principal, toate stereotipiile acestui domeniu- de la vedete lansate, personaje celebre și clișee ce inundă micile ecrane.

”Antitalent” este prima emisiune în care nu doar talentul contează, tocmai de aceea edițiile vor face deliciul telespectatorilor. Orice eveniment din show-bizz, cele mai savuroase știri mondene și cele mai recente momente din mediul politic, toate acestea pot deveni subiectul trupei de umor ”Antitalent”. În plus, fiecare ediție va aduce în platou alături de Dan Bittman și câte un invitat celebru, ce se va alătura punctului zero al comediei.

Doru Octavian Dumitru, invitat special la Antitalent: ”Pe scenă se transformă”... Femeile au ceva în cap?! Doru Octavian Dumitru, invitat special la ”Antitalent”: ”Da, la ele în cap e stup!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🚫 Vezi Antitalent online, ediții integrale plus imagini din culise nedifuzate la TV. Oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! Intră acum ⏩  antenaplay.ro/antitalent

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x