Antena Căutare

Articole despre

29 octombrie, Ziua Națională a Republicii Turcia. Ce mănâncă cetățenii acestei țări de ziua lor

29 octombrie, Ziua Națională a Republicii Turcia. Ce mănâncă cetățenii acestei țări de ziua lor

Pe data de 29 octombrie se sărbătorește Ziua Națională a Republicii Turcia. Dar oare ce mănâncă cetățenii acestei țări de ziua lor? Doner Kebap este cea mai cunoscută specialitate și constă în bucățele de carne pusă pe o țepușă...

Luni, 29.10.2018, 09:50
Bucataria turceasca, urmasa traditiilor culinare otomane

Bucataria turceasca, urmasa traditiilor culinare otomane

Gastronomia turceasca e delicioasa, cu tot cu doner kebab, cu dolma, umplutura de carne in frunza de vita, baklavaua si pilafurile, bulgurul preparat din grau, toate fiind pilonii bucatariei cu traditii vechi, pastrate inca de pe vremea otomanilor. Asadar, daca te vei bucura de o vacanta in Turcia, e bine sa le gusti pe toate, pentru ca specialitatile de aici sunt un amestec de influente mediteraneene, caucaziene si arabe, adica ceva cu totul special.

Luni, 17.09.2012, 14:34
x