Condumul de carne albă sau carne roșie crește la fel de mult nivelul colesterolului din organism, potrivit unui nou studiu făcut de americani, ce contrazice informațiile până acum despre proteina animală. Soluția pentru prevenirea bolilor cardiovasculare este alta.
Sambata, 08.06.2019, 11:44Un nou studiu făcut de americani contrazice tot ce ştiam până acum despre proteina animală. Concluziile au arătat că indiferent ce tip de carne consumăm, nivelul colesterolului creşte la fel de mult. Există şi recomandări. Cei care vor să...
Sambata, 08.06.2019, 09:13Temperaturile foarte ridicate atinse în timpul pregătirii cărnii albe și roșii la grătar favorizează emisia de substanțe cancerigene pentru om, provocând un risc crescut de cancer la rinichi
Joi, 12.11.2015, 08:09Din 28 octombrie, Revista Felicia si Editura Litera te initiaza in tainele artei gastronomice si ale dietei sanatoase, cu ajutorului unei colectii speciale de carti de bucate. “Secretele bucatariei - Retete internationale pentru familia ta” este o serie de 8 volume dedicate in egala masura celor pasionati de gatit si celor preocupati de mentinerea sanatatii si a tineretii.
Marti, 26.10.2010, 00:00