Nicolai Tand ne recomandă pentru porția de dulce, o delicioasă rețetă de crumble cu pere în sos de coniac.
Pentru că perele fac parte dintre deliciile cu care ne răsfață toamna, putem prepara cu ele diverse deserturi, de la plăcinte, tarte, sau prăjituri, dar le mai putem prepara și fierte în vin, în diverse sosuri, așa cum puteți vedea și în desertul de față: Pară în sos limoncello.
Simplu de preparat, cu gust bun și arome plăcute, prăjitura cu brânză și pere este un desert de toamnă delicios!
Gustoasă și aspectuoasă, cu arome de toamnă, Prăjitura cu foi fragede cu scorțișoară și umplutură de pere, va fi un deliciu garantat, pentru un weekend în familie!
Cu pere parfumate, cu aromă de scorțișoară, dar și de vanilie, cu blat nisipos și crumble deasuprae o încântare pentru papile, acest desert de toamnă: Prăjitura cu pere și cremă de brânză!
În plin sezon al perelor de vară, gustoase și aromate, puteți prepara un desert cu care veți cuceri orice gurmand: Pere în aluat, umplute cu miez de nucă!
Ingrediente Pentru pere: 5 pere 125 g unt gras un pachet aluat de foietaj 200 gr migdale măcinate grosier 3 linguri miere de albine 0,75 ml vin alb sec 200 g zahăr nucșoară măcinată cuișoare...