Cu toții folosim în bucătărie agenți de creștere pentru aluaturi, dar este important să știm și cum să-i folosim corect, care sunt diferențele dintre aceștia și care sunt reacțiile lor benefice pentru aluaturi. De aceea am apelat la specialiști în cofetărie și panificație pentru lămuriri.
Luni, 30.03.2020, 16:05Oul fi înlocuit cu ușurință, obținând produse de post, mai sărace din punct de vedere caloric.
Miercuri, 07.02.2018, 11:20Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, pregăteşte astăzi o reţetă dulce: "Gentleman" - o prăjitură delicioasă.
Vineri, 17.03.2017, 08:34Ingrediente: oua. faina, praf de copt, lapte, zahar, ciocolata neagra, cacao, unt, vanilie, nuci, fructe de padure Preparare: se amesteca ouale si zaharulpana se obtine o spuma. Se adauga faina si se amesteca bine. Se pun doua lingurite de cacao. Se...
Sambata, 17.07.2010, 20:26