Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat la Neatza cu Răzvan și Dani, o delicioasă rețetă de friptură din mușchi de vită cu sos de piper verde.
Miercuri, 18.11.2020, 13:52Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne, piper verde, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Mușchi de vită cu sos de piper verde".
Miercuri, 18.11.2020, 08:57Ai poftă de somon și nu știi cum să-l combini? Rețeta File de somon cu cartofi si sparanghel la cuptor și sos de piper verde sigur te va inspira, iar gustul te va cuceri.
Luni, 09.04.2018, 20:41Ingrediente 500 g muschi de vită (partea din mijloc) 500 g ciuperci 2 cepe roșii 4 căței de usturoi 6-8 felii de Prosciutto 400 g aluat de foietaj cimbru Sare Piper...
Marti, 14.03.2017, 16:56