Antena Căutare

Ce spune Eliza Natanticu despre sarcină. Fosta concurentă de la Asia Express, dezăluiri despre relația cu Cosmin Natanticu

Eliza şi Natanticu, ca şoarecele şi pisica, la începutul relaţiei, așa reiese din descrierea fostei concurente de la Asia Express, care trăiește în prezent o frumoasă poveste de iubire. Eliza face dezvăluiri despre primul lor copil, dar și despre cum s-au cunoscut.

Eliza şi Natanticu, ca şoarecele şi pisica, la începutul relaţiei, așa reiese din descrierea fostei concurente de la Asia Express, care trăiește în prezent o frumoasă poveste de iubire. Eliza face dezvăluiri despre primul lor copil, dar și despre cum s-au cunoscut.

Antena 1/Asia Express

Eliza Natanticu povestește în emisiunea Star News de la Antena Stars despre cum a fost întâlnirea dintre ea și Cosmin Natanticu și cum a început relația lor de iubire. Iată că nu toate relațiile încep prin dragoste la prima vedere, așa cum pentru cei doi începutul a fost abrupt, nu s-au plăcut deloc, dar au ajuns să se iubească ca în filme.

“Când l-am văzut prima dată pe Cosmin, în viața mea, nouă a vrut să ne facă cunoștință un prieten și ne-a spus sunteți potrivit unul pentru celălalt sunteți făcuți. Nu ne-am plăcut deloc, dimpotrivă, ne-am respins. După care mi-a venit mie să-i scriu pe Facebook și să-l invit la o întâlnire și m-a refuzat pentru că el era într-o relație la distanță”, spune Eliza.

Cosmin Natanticu era într-o relație atunci când a cunoscut-o pe Eliza și a luat decizia de a-și încheiat socotelile cu partenera de la momentul respectiv și ulterior să o cunoască pe femeia care i-a revenit astăzi soție.

“Am apreciat faptul că a fost sincer. Mi-am văzut de treaba mea și într-o săptămână primesc telefon: "Vrei să ieșim la un suc?". Ca niciodată, eu la întâlnirea cu Cosmin nu m-am aranjat, nu m-am pregătit și de când l-am văzut, din prima oră petrecută cu el, mi-am dat seama că este un om extraordinar. Umorul lui, calitățile pe care le-am văzut în el atunci mi s-au părut deosebite și am petrecut o zi întreagă cu el”, a mai povestit Eliza.

Ce spune Eliza Natanticu despre posibilitatea de a fi mamă

Eliza Natanticu spune că pe plan personal este împlinită și că așteaptă cu brațele deschise momentul când va deveni mamă. Fosta concurentă de la Asia Express mărturisește că își dorește foarte mult un copil.

“Sunt foarte fericită, recunoscătoare și dacă Dumnezeu și-a propus pentru noi ceva, mă refer la un bebe, dacă e să fie, este binevenit. Dacă nu, o să vină el c\nd va fi timpul! Cred că voi fi o mamă din asta, în primă fază, fricoasă pentru că în general cu tot ce este nou până mă obișnuiesc (...) în primă fază mă sperii, după care o să mă relaxez. Cosmin o să fie un super-tată, l-am văzut. Sunt convinsă că o să fie cel mai bun tată.”

Ce mesaj a transmis Cosmin Natanticu după eliminarea din Asia Express - Drumul Împăraților

Eliza și Cosmin Natanticu au avut un parcurs extrem de frumos în cadrul emisiunii Asia Express - Drumul Împăraților. Cei doi au făcut față provocărilor, însă drumul lor s-a încheiat în competiție când nestemata din cufăr a fost roșie.

La scurt timp de la eliminarea lor de pe micile ecrane ale telespectatorilor, fostul concurent al reality show-ului a ținut să transmită un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

„Mulțumim echipei @asiaexpressromania pentru oportunitatea și șansa de a participa la cea mai tare emisiune de reality din Romania și nu numai. Mă simt binecuvântat alături de Eliza”, a scris el.

Eliza, deși dezamăgită că a părăsit competiția, a transmis un mesaj special tuturor susținătorilor ei, dar și întregii echipe Asia Express. Eliza a postat pe contul său de Instagram 3 fotografii de la eliminare și un mesaj emoționant.

“Cea mai frumoasa experienta din viata mea! Multumesc @natanticu_cosmin @asiaexpressromania @disneysuitsme @mona.segall & colegilor nostri dragi! Va iubim si veti ramane mereu in inimile noastre. Stiti ca in afara competitiei ne-am inteles mereu f bine! Multumim @irina_fodor Multumim echipei din spatele acesti grandioase producții. Bravo colegilor!”

Cosmin și Eliza Natanticu au primit două cufere cu pietre prețioase pentru că au ajuns pe ultimul loc de două ori.

Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Ultimele știri
x