Antena Căutare

Cosmin și Eliza Natanticu salvați de diamantul verde, la Asia Express- Drumul Împăraților. Show-ul, lider de audienţă

Finalul etapei cu numărul șașe a trimis trei echipe în prima cursă pentru ultima șansă disputată pe teritoriul Georgiei, a doua țară de pe Drumul Împăraților.

eliza si cosmin natanticu alaturi de irina fodor Galerie
Pe un traseu plin de provocări și adrenalină, Mihai și Elwira Petre, alături de Cuza și Emi, cele două echipe ce au intrat automat în joc, dar și Eliza și Cosmin Natanticu, cuplu ales în urma sesiunii de vot, au luptat umăr lângă umăr pentru a-și securiza locul în următoarea etapă a competiției. | Antena 1

Pe un traseu plin de provocări și adrenalină, Mihai și Elwira Petre, alături de Cuza și Emi, cele două echipe ce au intrat automat în joc, dar și Eliza și Cosmin Natanticu, cuplu ales în urma sesiunii de vot, au luptat umăr lângă umăr pentru a-și securiza locul în următoarea etapă a competiției.

Telespectatorii au urmărit în număr mare ultima ediţie a stage-ului cu numărul şase, emisiunea impunându-se ca lider de audienţă atât la nivelulul publicului comercial, cât şi la nivel urban.

Asia Express, lider de audiență

Conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a fost lider de audienţă cu o medie de 8.7 puncte de rating și 25.9% cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 7.3 puncte de rating și 21.7% cota de piață.

Şi la nivel urban, Asia Express – Drumul Împăraţilor a fost prima opţiune a telespectatorilor, cu un rating mediu de 7.5 puncte şi 18.6% cota de piaţă. Şi de această data, poziţia secundă a fost ocupată de Pro TV, ce în acelaşi interval orar şi la nivelul aceluiaşi target înregistra 5.9 puncte de rating şi 14.6% cota de piaţă.

Emoțiile prin care au trecut echipele în aventura din Georgia

Punctul culminant al emisiei, aflarea verdictului, a fost în favoarea echipelor formate din Mihai Petre și Elwira, dar și Emi și Cuza, primele două cupluri de vedete ajunse la Irina Fodor.

Pentru Eliza și Cosmin Natanticu, emoțiile au fost la cote maxime, căci soarta lor a stat doar în culoarea diamantului din cutia securizată: ”Deja mă gândeam cu ce se pleacă din Georgia spre București, dăcă mergem cu mașina sau cu avionul”, afirma Cosmin în momentul tensionat al ediției.

Din fericire, culoarea verde a diamantului le-a asigurat celor doi un pașaport de trecere în etapa următoare: ” Irina ne-a omorât cu emoțiile astea! A fost o descărcare și mai mare, am mușcat din buze ca să nu plâng pentru că nu voiam să le dau o satisfacție celorlalți. Nu a existat nicio echipă de pe margine care să nu fi votat cu noi doi. Trebuie să fim sinceri și să recunoaștem că dacă o echipă puternică ar fi primit piatra verde, iar noi eram pe margine, ne-am fi ofticat, pentru că este clar că îți dorești ca ei să plece ca tu să ai mai multe șanse. Asia Express continuă cu noi în stage 7!”, au spus cei doi.

Asia Express- Drumul Împăraților continuă cu etapa cu numărul șapte, ultima de pe teritoriul Georgiei, duminică, de la 20:00, luni, marți și miercuri, de la 20:30, pe Antena 1.

Asia mai târziu, episodul 21. Cu ce echipă din sezonul 4 se aseamănă Cocuța și Bogdan Boantă, concurenții sezonului 2 As... Asia mai târziu, episodul 22. Cum s-au decis Mihai și Elwira Petre să participe la Asia Express. Ce detalii au ieșit la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x