Fotoreportaj Asia Express, episodul 11. Zile cu peripeții pentru echipa de filmare. Imagini inedite din culise

Noul sezon Asia Express - Drumul Împăraților va începe în curând, iar telespectatorii au ocazia să vadă ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat cu echipa de producție, cei care fac posibilă această aventură.

În episodul 11 al seriei de fotoreportaje realizate de fotograful Andrei Pungovschi echipa de producție și cameramanii au fost surprinși în cele mai dificile situații, în timpul aventurii Asia Express – Drumul Împăraților.

În scurt timp noua aventură Asia Express sezonul 4 va începe, iar cele 9 echipe intră în cursa pentru marele premiu departe de casă.

Telespectatorii vor putea vedea în curând marea aventură prin care au fost nevoite să treacă vedetele care au acceptat provocarea Asia Express. Totuși, show-ul este realizat datorită unei echipe mult mai mari față de cea care se vede la TV.

Astfel, Andrei Pungovschi le oferă ocazia fanilor emisiunii de a vedea ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat.

Cine este Andrei Pungovschi, fotograful care surprinde cele mai importante detalii în Asia Express

Andrei Pungovschi este unul dintre cei mai celebri fotografi români, care s-a remarcat prin prisma pasiunii și perseverenței de care a dat dovadă, reușind să vorbească prin imagini.

Citește și: Fotoreportaj Asia Express, episodul 8. Întreaga echipă a avut de-a face cu peisaje care îți taie răsuflarea

Pasiunea lui Andrei Pungovschi pentru fotografie s-a dezvoltat în 2006, când a petrecut un an la University of Missouri, unde a studiat noțiuni de fotojurnalism. Mai târziu, a devenit colaborator al agenției France Presse în România și parte a echipei Decât O Revistă.

De-a lungul timpului, fotografiile lui au apărut în diverse publicații străine, printre care The New York Times, The Guardian, Süddeutsche Zeitung, Esquire Romania, The Associated Press. Din anul 2007, a predat câțiva ani fotojurnalism, iar în 2011, a câștigat o bursă de la Fundația Rosalynn Carter, în urma căreia a realizat un proiect despre costurile sociale ale anxietății.

Fotografiile sale au fost premiate la concursuri internaționale, printre care Pictures of The Year International, National Press Photographers Association, The Missouri Press Association, în SUA, BursaPhotoFest în Turcia.

În 2021, Andrei Pungovschi a realizat fotoreportaje în Asia Express.

Ce spune Marius Damian despre experiența Asia Express sezonul 4

Citește și
Lidia Buble a încercat să le fure mașină lui Lorelei și lui Zarug. Ce s-a întâmplat după acest moment
Lidia Buble a încercat să le fure mașină lui Lorelei și lui Zarug. Ce s-a întâmplat după acest moment
iUmor începe sâmbătă, 25 septembrie, la Antena 1. Primele declarații ale Deliei despre noul sezon
iUmor începe sâmbătă, 25 septembrie, la Antena 1. Primele declarații ale Deliei despre noul sezon
Mireasa 2021, sezonul 4. Victor și Andrada, atingeri interzise la ceas de seară. Cei doi "nu-și mai pot controla trăirile"
Victor și Andrada de la Mireasa, atingeri interzise la ceas de seară. Cei doi "nu-și mai pot controla trăirile"
Victor și Andrada de la Mireasa, atingeri interzise la ceas de seară. Cei doi "nu-și mai pot controla trăirile"
Mai multe articole

Marius Damian, co-prezentatorul noului sezonul al emisiunii Asia Express, a oferit un interviu în care a vorbit cu entuziasm despre experiența sa și cele mai frumoase locuri pe care le-a văzut pe Drumul Împăraţilor.

Citește și: Fotoreportaj Asia Express, episodul 9. Echipa de filmare cară echipamentele pe cele mai anevoioase trasee

Peisajele, oamenii, istoria și tradițiile destinațiilor l-au impresionat peste măsură, motiv pentru care s-a decis să vorbească despre cele mai frumoase locuri pe care le-a vizitat în cadrul celui mai așteptat show.

Marius Damian a ținut să explice de ce acest sezon se numește Drumul Împăraţilor: "Păi suntem chiar pe Drumul Împăraților romani, a regilor greci, a sultanilor, a șahilor, a tuturor neamurilor de împărați și de domitori care au ajuns și au trecut pe aici. O să vedem ruine grecești, temple, cetăți, fortificații.

Este cel mai bun nume pentru acest sezon. Traseul ne va purta prin trei mari religii, trecem prin teritoriul musulman, ajungem la ortodocși și apoi vom ajunge, sa sperăm, la Israel, acolo unde s-a scris povestea poveștilor. Deci numele de Drumul Împăraților este mai mult decât potrivit."

Ultimele știri