Antena Căutare

Spioni ca la carte! Adda, Cătălin, Speak, Ștefania, Alex Abagiu și Radu, mai buni ca Tom Cruise în "Misiune Imposibilă"

Adda, Cătălin, Speak, Ștefania, Alex Abagiu și Radu, concurenții de la lupta pentru ultima șansă din semifinala Asia Express 3 devin cei mai buni spioni pe care i-a văzut Taiwan-ul. Cei șase agenți trebuie să distribuie un colet unui bărbat din parc.

Cele trei echipe care luptă pentru un loc în finala sezonul 3 Asia Express, Alex şi Radu, Adda şi Cătălin, Speak şi Ştefania, trebuie să deslușească toate indiciile plasate de Gina pe Drumul Comorilor din Taiwan.

În încercarea de a găsi cât mai repede indicațiile, cei șase par să se inspire din celebrul film, Misiune Imposibilă. Tom Cruise e și el la Asia Express, sezonul 3.

Citește și: Speak și Ștefania, de la cerere în căsătorie la teorii ale conspirației! "Dacă ne trezim legați și puși să spunem adevărul?"

Prima echipă din finala sezonului 3 Asia Express, Sorin Bontea și Răzvan Fodor

Avem deja o primă echipă finalistă, cea formată din Sorin Botea și Răzvan Fodor. "Reactoarele" au strâns cele mai multe monede și s-au calificat direct în finală.

Cine va reuşi să facă faţă acestei provocări ar putea ajunge în finala sezonului 3. Ultima echipă clasată în cursa pentru ultima șansă riscă eliminarea. Ce culoarea va avea ancora, roșie sau verde?

Speak și Ștefania, de la cerere în căsătorie la teorii ale conspirației! "Dacă ne trezim legați și puși să spunem a... Ele sunt echipele care ajung în finala Asia Express, sezonul 3! Alex Abagiu și Radu Vlăduț, eliminați din competiție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x