Antena Căutare

Alex Abagiu l-a sărutat pe Radu Vlăduț! Spectacol în limba mandarină! Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat amuleta! S-au distrat în ultimul hal! VIDEO

Trei echipe din „Asia Express”, sezonul 3, au dat spectacol în limba mandarină, în Taiwan, pe „Drumul Comorilor”. Alex Abagiu l-a sărutat pe Radu Vlăduț, dramatic, dar amuleta a fost câștigată de chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

Chef Sorin Bontea şi Răzvan Fodor au reușit să impresioneze cel mai mult, deși s-au declarat și ei chinuiți de această probă.

„Ne-am lăsat purtați de aerul chinezesc. Am hotărât să nu ne luăm în serios. Sperăm că nu ne-am făcut foarte tare de râs”, au spus Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea.

„La un moment dat am zis că leșin, pentru că nu îmi ajungea sângele la creier, cu chestia aia de patriarh pe cap!”, a spus Speak.

„Cum să-l pup pe martalog pe gură?!”. Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea, criză de râs! Au folosit cuvinte urâte în limba română, în loc de mandarină! „ C***, c***!” VIDEO

„Mi s-a părut că a venit momentul acela de condamnare”, a spus și Radu Vlăduț, despre momentul în care a trebuit să intre pe scenă.

Unii dintre ei au dat spectacol și în limba română, ducând distracția și mai departe. Cum s-au descurcat concurenții, urmăriți în clipul de mai sus din „Asia Express”, sezonul 3.

„Cum să-l pup pe martalog pe gură?!”. Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea, criză de râs! Au folosit cuvinte urâte în limba... Radu Vlăduț și Alex Abagiu au bârfit-o pe Gina Pistol! Caligrafia chineză le-a dat bătăi de cap concurenților! VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x