Live acumFilm: Aladdin si regele hotilor
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

„Cum să-l pup pe martalog pe gură?!”. Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea, criză de râs! Au folosit cuvinte urâte în limba română, în loc de mandarină! „ C***, c***!” VIDEO

Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea s-au distrat pe cinste, la repetițiile pentru un spectacol în limba mandarină, în „Asia Express”, sezonul 3, pe „Drumul Comorilor”, în Taiwan.

Cei doi, dar și Speak și Ștefania și Alex Abagiu și Radu Vlăduț au participat la repetiții, ca să devină actori între-un spectacol de operă chineză.

„Maaaică! N-am înțeles nimic!”, s-a lamentat Speak, care a repetat cu seriozitate, lângă Ștefania, care a făcut o criză de râs.

Criză copioasă de râs au făcut și Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea, care s-au prins că pot folosi unele cuvinte urâte în română, ca să se ajute în această misiune.

„Când am auzit «c*** c***», am crezut că leșin! Mi-a dat ca un fel de plus de energie, că pot face treaba asta!”, a spus Răzvan Fodor.

Apoi, Răzvan Fodor a primit cea mai mare veste! „Deci eu trebuie să rezolv asta! Cum să-l pup pe martalog pe gură?!”, a reacționat el.