Antena Căutare

Alex Abagiu și Radu și-au făcut tricouri cu Vica și Daniela Crudu pentru „Asia Express”! Cum și-au explicat alegerea

Make-up artistul Alex Abagiu și prietenul său Radu s-au pregătit în detaliu pentru cursa din Asia Express, show ce va fi difuzat de Antena 1 în primăvara anului viitor.

Cu două luni înainte de plecare cei doi au început să studieze ce înseamnă această competiție, să se intereseze de locurile în care merg și, nu în ultimul rând, să își pregătească ținutele. Nicio alegere vestimentară din timpul cursei nu e lăsată la întâmplare. Hainele pe care le poartă fie sunt într-o combinație perfectă, fie au câte un mesaj legat de un moment anume al cursei sau de alte aspecte ce țin de Asia Express și de țările în care se filmează emisiunea.

Cei doi au devenit deja un reper pentru ceilalți concurenți când vine vorba de mesaje transmise prin intermediul hainelor, iar Gina Pistol este mereu curioasă să vadă cu ce vor mai apărea băieții.

Alex Abagiu și Radu și-au făcut tricouri cu Vica și Daniela Crudu pentru „Asia Express”! Cum și-au explicat alegerea

Alex și Radu au venit pregătiți cu tricouri cu imagini religioase, Filipine fiind o țară predominant catolică, cu mesaje motivaționale sau cu personaje inspiraționale.

Alex Abagiu și Radu și-au făcut tricouri cu Vica și Daniela Crudu pentru „Asia Express”! Cum și-au explicat alegerea

Așa se face că într-una din zile au purtat tricouri ce le aveau desenate pe Vica Blochina și Daniela Crudu, participante în sezonul 1. Explicația lor a fost simplă. Cursa celor două din primul sezon, felul în care au știut să se bucure de această experiența au fost lucruri care i-au determinat și pe ei să participe, așa că nu aveau cum să nu marcheze lucrul acesta și prin niște tricouri.

Alex Velea și Mario Fresh sunt și ei o echipă care au gândit cu atenție tot ce au pus în bagaje. Cei doi apar în cursă în mod constant îmbrăcați la fel, fiind o modalitate de a sublinia legătura strânsă dintre ei.

Adrian Teleşpan, fost concurent în Asia Express, și-a gasit nașa! Cine l-a pus la respect pe acesta... Asia Express, experiența care le-a unit pe viața pe Raluka și Ana Baniciu. „Am ajuns să ne cunoaștem foarte bine”...
Beneficii pentru sănătate ale nucilor tigru
Nu sunt chiar nuci, dar sunt bune pentru organism, ajutând la digestie și la nivelul glicemiei....
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023. Taurii trebuie să fie atenți la detalii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023 spune că Taurii trebuie să fie din ce în ce mai atenți la...
Ultimele știri
x