Antena Căutare

Alina Ceuşan, crize de nervi, și nu la Asia Express! Ce a enervat-o teribil și a reacționat în online

Alina Ceuşan s-a filmat în timpul unei crize de nervi. Şi nu la Asia Express. Blonda a fost scoasă din sărite de cei care o acuză că face orice pentru bani şi a reacţionat pe măsură.

Influencerul Alina Ceușan a fost enervată până peste cap de comentariile răutăcioase ale oamenilor care o acuză că face bani din publicitate, iar ea ar ascunde acest lucru. Alina explicat foarte în mediul online, clar, că munca ei este de a promova branduri și nu s-a ferit niciodată de acest lucur!

"Nu puteți să acceptați că unii chiar reușesc în viață!", spune Alin Ceușan.

Discuția a pornit de la un comentariu în care i se spunea că face reclamă la un brand de mâncare fapt care a deranjat-o foarte mult pentru că acea observație a fost făcută cu scopul de a scoate în evidență ceva ce nu era real!


"Noi facem reclamă la ceva ce ne place cu adevărat și pe care le folosim! Lumea nu e așa cum vă imaginați. Nu toți sunt falși, nu toți are face oice pentru bani!", spune Alina.

„Asia Express”, sezonul 3, lider detașat de audiență, din nou! Urmează o misiune imposibilă, în cursa pentru ultima șans... Speak a făcut bătături în Asia Express de la datul la vâsle: "Băi, îi greu tare, mi s-o dus carnea"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x