Antena Căutare

Ana Morodan, cele 3 principii de viață care au ajutat-o în carieră

Ana Morodan, partenerea lui Adrian Teleșpan din Asia Express este numită ”contesa digitală”, are sute de mii de fani pe Instagram și Facebook, dar și o emisiune proprie.

Ana Morodan, cele 3 principii de viață care au ajutat-o în carieră Galerie
Ana Morodan

Ana Morodan, partenerea lui Adrian Teleșpan din Asia Express, este numită ”contesa digitală”, are sute de mii de fani pe Instagram și Facebook, dar și o emisiune proprie, online. Este poate unul dintre cei mai nonconformiști influenceri de la noi, dar are niște principii de viață după care s-a ghidat spre succes.

Ana Morodan și Adrian Teleșpan sunt parteneri și în viața de zi cu zi, el fiind parte din echipa ”contesei digitale” ca producător al The M Office Show - emisiunea pe care Ana Morodan o are online.

Concurenta Asia Express susține că este foarte importantă munca în echipă atunci când vrei să realizezi ceva, tocmai din acest motiv are 3 reguli de viață importante în ceea ce privește relațiile profesionale.

1. Mereu să fii deschis și onest

Indiferent la ce nivel al frustrării ai ajuns, să discuți deschis despre probleme te va ajuta în cel puțin 95% dintre cazuri. Discutând onest, ai cele mai mari șanse de a trece peste dificultăți și probleme.

2. Nu face echipă cu oamenii care au o energie diferită de a ta

Pentru mine nu a funcționat niciodată și sunt aproape sigură că nici nu va funcționa vreodată. Nu contează dacă ești licențiat la Harvard, dacă nu suntem compatibili, nu putem lucra împreună. Dumnezeu știe că am încercat de multe ori, dar degeaba. Mai devreme sau mai târziu, tot ne vom despărți. Și mai e ceva: nu vom râde la aceleași glume.

Ana Morodan, cele 3 principii de viață care au ajutat-o în carieră

Ana Morodan și Adrian Teleșpan

3. Colegii mei sunt prietenii mei, nu angajații mei

Despre această regulă, Ana Morodan spune că este una de bază, cea mai importantă dintre toate.

”Le accept criticile. Nu într-o manieră calmă, dar o fac. Câteodată îi las și să ia decizii în locul meu, dar mai rar, pentru că sunt obsedată de control. De fiecare dată le cer sfaturile și opiniile. Le prețuiesc timpul liber, așa cum mi-l prețuiesc și pe al meu. Îmi împart beneficiile cu ei. Și îi prețuiesc dincolo de cuvinte”

Ana Morodan, primul blogger de stil personal din România

Concurenta Asia Express, Ana Morodan are 34 de ani, 1,62 înălțime și s-a născut în Arad. Este singură la părinți și a terminat Dreptul. Și-a început cariera la vârsta de 24 de ani, când, influențată de bloggeri internaționali, a decis să urmeze această cale. După cum ea însăși recunoaște, nu a fost deloc ușor, dar consideră că a reușit.

Ana Morodan a fost cea care și-a creat primul blog de stil personal din România. După ce a cunoscut succesul online, și-a angajat o firmă de consultanță, care i-a și creionat un brand personal, unul potrivit imaginii și dorințelor sale, alegându-se astfel cu titulatura de Contesa Ana Morodan.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ana Morodan, despre Asia Express

Ana Morodan și Adrian Teleșpan formează o echipă în cadrul celui mai dur reality-show din România, Asia Express, difuzat de Antena 1.

Ana Morodan, cele 3 principii de viață care au ajutat-o în carieră

Ana Morodan _ Asia Express

”Aceasta este povestea noastră despre a încerca să fim normali într-o lume care este oricum, dar numai normală nu. Nu suntem cu toții buni sau cu toții răi, dar suntem diferiți. Singura întrebare este: vom fi eroii sau ticăloșii ei? Iar tu, internetule, mă știi bine … așa că partea mea este predictibilă”, spune Ana Morodan despre experiența Asia Express.

Aici, mai multe despre Ana Morodan

Vedetele din Asia Express - Drumul Elefantului primesc scrisori de la cei dragi. Copoț: „Îmi vine să mor. Vreau acasă”... Concurenții de la ”Asia Express” au fost puși să deseneze! CRBL, în culmea fericirii: ”La banii ăștia mă apuc de pictat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x