Antena Căutare

Ancora a fost verde! Alex Velea și Mario Fresh continuă aventura la Asia Express, sezonul 3, dar regretă: ”Îmi doresc să plec acasă!”

Cursa pentru Ultima Șansă de la Asia Express, sezonul 3, s-a încheiat. Alex Velea și Mario Fresh au ieșit pe ultimul loc, însă norocul a fost de partea lor.

În ciuda faptului că au ieșit pe ultimul loc în urma probelor pe care le-au avut de îndeplinit, Mario Fresh și Alex Velea rămân în compețiție, întrucât ancora are culoarea verde.

”Aici nu e despre cât de bun ești. E și despre noroc.”, a spus Alex Velea înainte de a afla că rămâne în competiție.

Deși se temeau că vor pleca acasă, cei doi au rămas în competiție, fiind salvați de ancora verde.

”Nu e vorba de neîndreptățit. Mi se pare că e mai greu decât putem să ducem noi. E mai greu decât ne așteptam noi. Iar mâncarea pe care o avem aici ne afectează, în țară încercăm să fim modele de fitness. Sunt în punctul în care îmi doresc să plec acasă. Eu am venit aici ca să mă distrez.”, a mai explicat Velea.

Ce a mai declarat el după ce a aflat că rămâne în competiție, află în clipul de mai sus!

Norocul a fost de partea lor! Alex Velea și Mario Fresh continuă aventura la Asia Express, sezonul 3... „Asia Express - Drumul Comorilor”, din nou lider de audienţã! Câți oameni s-au bucurat de show, marți seară. Galerie fot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x