Antena Căutare

Clipe de coşmar pentru Şerban Copoţ în India! Detalii din culisele celui mai dur reality show , "Asia Express"

Clipe de coşmar pentru Şerban Copoţ în India! Detalii din culisele celui mai dur reality show - "Asia Express"

Clipe de coşmar pentru Şerban Copoţ în India! Detalii din culisele celui mai dur reality show - "Asia Express" Aflat în cursa Asia Express, Şerban Copoţ s-a confruntat cu numeroase probleme, însă au fost favorizați după ce au muncit pe brânci ca să se claseze pe primul loc între cele nouă echipe care au luat startul în marea provocare numită Drumul Elefantului.

Pentru că și-au câștigat locul întâi la prima probă, cei doi și-au ales un hotel curat și au profitat din plin de moment ca să se poată odihni. Doar că, la un moment dat, niște musafirii nepoftiți și-au făcut apariția!

Pe balcon au apărut maimuțele și...s-a lăsat cu o distracție de zile mari!

Au fost nouă cupluri de vedete, mai sunt opt, asta după ce Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani au fost eliminate din competiție! Nu rata Asia Express, sezonul 2, în fiecare dumnică, luni și marți, de la 20:00.

Asia Express - Ce spune Adrian Teleșpan despre el însuși: ”Sunt un looser norocos”... Bianca Drăgușanu și Oana, trimise acasă! Echipa emisiunii le-a înlocuit cu Iuliana și Margherita, fetele care au fost el...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x