Asia Express

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Concurenții de la „Asia Express” au trecut prin momente dificile în Sri Lanka! Bianca Drăgușanu, la un pas să renunțe

 
+8 click pentru
galerie

Echipele de vedete din sezonul doi „Asia Express” încep o nouă zi plină de aventuri! Urmează emoții uriașe, momente tensionate și un test al rezistenței, pe care nimeni nu-l va uita prea curând!

Miza acestei zile este tot imunitatea. Echipele trebuie să ajungă la Gina Pistol, la punctul de întâlnire stabilit. Fiecare vedetă a tras un bilet și a aflat ce naționalitate este turistul cu care trebuie să traverseze parcul. Un indian, un german...și uite așa a început o nouă probă la „Asia Express” sezon 2.

Concurenții reușesc să iasă din parc și ajung iar în situația de a face autostopul și începe goana către următorul punct ce trebuie bifat pe hartă. Deși poate părea ușor să faci autostopul într-o țară precum Sri Lanka, realitatea demonstrează că lucrurile stau complet altfel. Unele echipe s-au chinuit chiar și câteva ore pentru a parcurge mai rapid kilometrii din traseul propus de data aceasta de Gina Pistol.

Ajunse la piața de pe hartă, echipele trebuie să caute anumite fructe, pe care să le pună într-un coș cu care să continue cursa de la „Asia Express” sezon doi.

Doar primele trei echipe ajunse la destinație primesc șansa de a lupta pentru un avantaj! Pentru Bianca Drăgușanu a fost o probă dificilă și vedeta a făcut o criză de nervi!

Negocierea de la piață se dovedește a fi destul de dificilă. Odată ce fructele au fost culese, echipele trebuie să parcugă un traseu de zeci de kilometri pentru a ajunge la locul de întâlnire, acolo unde un nou joc li se pregătește.

„Eu mă gândeam că te transformă emisiunea asta, dar nu credeam că te transformă așa”, a mărturisit Teleșpan, cu lacrimi în ochi, după ce în sfârșit un șofer a acceptat să îi ducă la următorul punct de întâlnire: un orfelinat de elefanți din Pinawalla!

Cocuța și Bogdan au ajuns primii și au primit un bonus pe măsură, urmați apoi de alte echipe. Noaptea a fost grea pentru cei mai puțini privilegiați, care au fost nevoiți să caute o gazdă generoasă. Doar Cosmin Seleși și Șerban Copoț stau la hotel și se bucură din plin de luxul câștigat! Dar totul se termină atunci când apar...maimuțele!

A doua zi vine și cu o altă provocare: cele trei echipe de la proba de salvare ajung la o fabrică de hârtie unde materia primă este alcătuită din excremente de elefant! Proba nu e ușoară, dar miza este uriașă! Nimeni nu vrea să plece acasă, așa că au urmat momente cu adevărat speciale la „Asia Express” sezon doi. Miza? Imunitate, bani și șansa de a merge mai departe pe „Drumul elefantului”, cu un avantaj!

Bogdan și Cocuța câștigă această probă și pleacă primii, spre deosebire de celelalte vedete care trebuie mai întâi să facă niște sarcini (să curețe ananas, să curețe patul elefanților, să care frunze etc) pentru a putea pleca la drum!

Concurenții fac iar autostopul și reușesc să ajungă, rând pe rând, la următorul loc de întâlnire cu Gina Pistol. Provocarea? Vedetele trebuie să învețe un dans tradițional și să-l reproducă în fața unui jurat expert!

Ce echipă ajunge prima la Gina Pistol câștigă imunitate, aș că după ce au dat proba de dans, concurenții au fugit iar să facă autostopul către noua locație! Au alergat, au dat tot ce au avut mai bun, dar echipa care a ajuns prima a fost cea formată din Morodan și Teleșpan!

Ne revedem cu o nouă aventură „Asia Express” marți, de la ora 20:00, la Antena 1!

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

Urmareste Asia Express Sezonul 2 (INTEGRAL) pe 👉 AntenaPlay
Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI