Antena Căutare

Sezonul doi „Asia Express” a început cu o porţie de ADRENALINĂ pentru vedete! Ce surprize îi așteaptă pe concurenți

Cea mai dură aventură a început cu o porţie de adrenalină pentru echipele înscrise în cursa pentru marele premiu al sezonului doi „Asia Express”!

Cea mai dură aventură a început cu o porţie de adrenalină pentru echipele înscrise în cursa pentru marele premiu al sezonului doi „Asia Express”!

Echipele formate din Adrian Teleşpan, Ana Morodan, Cosmin Seleşi şi Şerban Copoţ au fost nevoiți să facă faţă nu doar şocului cultural, ci şi gastronomiei.

Dacă pentru Cosmin Seleşi cel mai important lucru a fost să găsească cafea. Ana Morodan şi Adrian Teleşpan au avut alte probleme.

Masa caldă şi un acoperiş deasupra capului sunt marile provocări ale acestui show. Aşa se face că echipele luptă din toate puterile pentru a le câştiga. Misiuni dificile, adrenalină cât cuprinde şi sută la sută aventură asta îi aşteaptă pe cei 18 concurenţi în următoarea perioadă.

Sri Lanka şi India vor fi o adevărată provocare. Concurenţii vor fi nevoiţi să îşi folosească toate resursele în cel mai nou sezon "Asia Express", la Antena 1.

La filmãrile pentru „Asia Express”, Andrei Ştefănescu a descoperit cum sã se descurce cu mâncarea picantă din Asia - VID... Andrei Ștefănescu, întâlniri cu animale periculoase, la ”Asia Express”: ”Când s-a apropiat de mine o cobra..."...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x