Antena Căutare

Cum zici roșu, albastru, verde în India? Memoria, marele inamic al celor două echipe finaliste

Pentru a afla următorul indiciu, în cursa pentru marea finală Asia Express, sezonul 2, cele două echipe trebuie să memoreze niște culori scrise în limba marathi. Proba se arată a fi una extrem de dificilă, pentru că memoria le joacă feste, atât echipei Ruby și Robert, cât și echipei CRBL și Oase.

Pentru a afla următorul indiciu, în cursa pentru marea finală Asia Express, sezonul 2, cele două echipe trebuie să memoreze niște culori scrise în limba marathi. Proba se arată a fi una extrem de dificilă, pentru că memoria le joacă feste, atât echipei Ruby și Robert, cât și echipei CRBL și Oase.

Totul e contra cronometru, iar până acum lucrurile par să se așeze pentru fiecare dintre cele două echipe finaliste. Au găsit indicii, au răspuns la întrebări cheie legate de parcursul lor în competiție, iar în ultima cursă de pe Drumul Elefantului au învățat și culorile în India. Probleme mari atunci când a trebuit să și le amintească! "Am pierdut cinci minute prețioase aici, ce fraieri suntem, le-am încurcat", exclamă Robert.

Finală, trofeu, premiu de 30.000 de euro. Oase face orice ca să găsească indiciile. CRBL: "Gata, te însori?"... CRBL și Oase, gangsteri de cartier cu ghirlande de flori la gât! Au primit o mașină privată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x