Antena Căutare

A plâns în hohote când s-a uitat la tv! Ruby, în lacrimi când a înțeles de ce a pierdut finala Asia Express

CRBL, Oase, Ruby și Robert au urmărit împreună finala Asia Express. Ruby a plâns când a văzut emisiunea la tv și a înțeles de ce a pierdut competiția.

CRBL, Oase, Ruby și Robert au urmărit împreună finala Asia Express. Ruby a plâns când a văzut emisiunea la tv și a înțeles de ce a pierdut competiția.

Acum zece etape, nouă cupluri de vedete au pornit într-o aventură ce le-a testat la maximum limitele fizice și psihice, provocându-le să iasă din zona de confort și să se acomodeze unor condiții extrem de dure. Printre ele, CRBL și Oase, prieteni buni, băieți cu simț al umorului, puși mereu pe glume, dar serioși atunci când vine vorba de provocări, și Ruby și Robert, un cuplu aventuros, plin de energie și extrem de competitiv.

CRBL și Oase au câștigat sezonul 2 Asia Express, iar Ruby și Robert, care au ajuns la trei minute după câștigători, și-au recunoscut înfrângerea.

CRBL, Oase, Ruby și Robert au urmărit împreună finala Asia Express la tv! Cu toții au retrăit momentele din India... CRBL a fost speriat de Ana Morodan! Cum a reușit contesa să îi dea emoții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x