Antena Căutare

Senzații tari în sezonul 3 al emisiunii Asia Express! Concurenții au parte de adrenalină pură, tensiuni uriașe și multe certuri! „Am crezut că sunt bipolar! O iei razna un pic”

Asia Express sezonul 3 începe pe 15 februarie, de la ora 20:00, la Antena 1! Drumul Comorilor promite să ne țină cu sufletul la gură! Prin ce chinuri au trecut vedetele din cel mai dur reality show al momentului?

18 vedete au avut parte de un maraton de încercări greu de trecut, iar tensiunile și adrenalina au apărut la fiecare pas!

Preparatele bizare, lupta pentru găsirea unui loc de cazare și fuga contracronometru au fost doar o parte din chinurile îndurate de concurenții din sezonul 3 al emisiunii Asia Express!

„Trecem de la o stare la alta foarte repede, am crezut că sunt bipolar. Să treci așa de la bine la dureri de cap. Iar te enervezi, iar îți e bine. O iei razna un pic”, a mărturisit Chef Sorin Bontea.

Senzații tari în sezonul 3 al emisiunii Asia Express! Concurenții au parte de adrenalină pură, tensiuni uriașe și multe certuri! „Am crezut că sunt bipolar! O iei razna un pic”

Gina Pistol a pregătit „simpaticilor” numeroase provocări în sezonul 3 al emisiunii Asia Express

Gina Pistol, pregătită de sezonul 3 al emisiunii Asia Express

citește și: Secrete descoperite în Asia Express, sezonul 3! Oase, dezvăluire incredibilă despre femeile din Filipine! „Le batem”

Sezonul 3 Asia Express pleacă la drum cu patru ediții consecutive, pe 15, 16, 17 și 18 februarie și are la linia de start 9 echipe: chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh.

Întreaga aventură de pe Drumul comorilor o descoperiţi începând de sâmbătă, 15 februarie, de la ora 20:00, când Asia Express revine la Antena 1

Începe Asia Express, sezonul 3! Speak, exasperat de mâncare: "Uailelei! Am înjurat foarte mult. Oul cu embrion a fo... A început Asia Express, sezonul 3. Vedetele au plecat pe Drumul Comorilor. Cu ce situații-limită s-au confruntat: ”Nu e ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x