Antena Căutare

Certuri mari, replici dure și strategii secrete între concurenții de la Asia Express! Trei echipe intră la cursa pentru ultima șansă!

A zecea ediție a emisiunii Asia Express sezonul 3 ne-a adus situații complet neașteptate! Tensiunile au atins cote maxime și vedetele și-au trimis chiar replici acide!

În a noua ediție din sezonul 3 al emisiunii Asia Express, concurenții au pornit într-o nouă cursă grea pe Drumul Comorilor. Autostopul o misiune aproape imposibilă, motiv pentru care clasamentul s-a schimbat continuu.

În cele din urmă, Sorin Bontea și Răzvan Fodor au ajuns pe primul loc la Gina Pistol și au obținut cea de-a doua imunitate a etapei: ”Adevărul e că alergăm după imunitate de când am venit. Ne-am bucurat, nu ai cum să nu te bucuri!”, au spus cei doi entuziasmați.

Cei doi au scăpat de emoții, dar restul echipelor așteaptă cu sufletul la gură să afle ce echipe intră la cursa pentru ultima șansă.

Certuri mari, replici dure și strategii secrete între concurenții de la Asia Express! Trei echipe intră la cursa pentru ultima șansă!

Gina Pistol, în ediția a zecea a emisiunii Asia Express

Gina Pistol la Asia Express, sezon 3

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dar mai mult s-au enervat cei doi atunci când Radu Vlăduț și Alex Abagiu au spus că Adda și Cătălin sunt o echipă slabă. Și chiar dacă și-au trimis săgeți, cele două echipe rivale și cea formată din frații Ristei au intrat în cursa pentru ultima șansă.

Tensiunile au atins cote maxime între concurenți și au ieșit la iveală replici acide și chiar strategii secrete! Urmărește materialul video de mai sus din emisiunea Asia Express, sezonul 3, ca să vezi ce s-a întâmplat.

Record de audienţã în cea de-a noua ediţie „Asia Express – Drumul Comorilor”. Se încing spiritele între echipe! „Aroganț... Și-au făcut cruce, la propriu și la figurat! Concurenții de la Asia Express, probă de foc cu lemne și cuie! „De când sun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x