Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Asia Express

LUNI, MARTI | ORA 20.30

Muncile super-eroilor de la Asia Express! Templul... ororilor: "Îmi doresc să ajung la beatitudine, să am liniște și pace în suflet"

Concurenții primesc sarcinile pentru cea de-a doua probă! Ei trebuie să execute niște munci în cadrul unui templu. Cei mai avantajați par Adrian și Ana, care au la dispoziție amuleta, ceea ce-i intrigă pe adversarii lor direcți

Concurenții primesc sarcinile pentru cea de-a doua probă! Ei trebuie să execute niște munci în cadrul unui templu. Cei mai avantajați par Adrian și Ana, care au la dispoziție amuleta, ceea ce-i intrigă pe adversarii lor direcți.

Marga de la Clejani și Iuliana Luciu nu au rupt gura târgului până acum, dar asta nu le descurajează, ci le face să privească în viitor cu încredere și să aibă puterea să zâmbească. Atunci când echipele primesc indicii despre noua misiune, care-i va duce și mai aproape de suta de euro, Margherita spune: "Îmi doresc să ajung la beatitudine, să am liniște și pace în suflet".

Cea mai nemulțumită continuă să fie Bianca. Diva speră să găsească o soluție pentru a-și răsfăța trupul cu o baie și un pat pentru o odihnă decentă

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

🌴 🌊 Urmărește Asia Express Sezonul 3 pe 👉 AntenaPlay Ediții integrale, fără pauze publicitare > https://s.a1.ro/jQc6CQW

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro