Antena Căutare

Asia Express, sezonul 3. Anca Sigartău, transformată total! A vrut să îl pocnească pe Claudiu Bleonț, în direct! Ce replică a făcut-o să se rușineze – VIDEO

Anca Sigartău este transformată total față de felul în care arăta când era concurentul la „Asia Express”, ce va continua cu sezonul 3, din 15 februarie, la Antena 1. Actrița a vrut să îl pocnească în direct pe Claudiu Bleonț.

Actrița Anca Sigartău și Claudiu Bleonț au pus în scenă „Diagnostic Rezervat", o comedie polițistă. Cei doi au povestit, la „Observator”, că vor să strângă 3.000.000 de lire sterline, pentru un teatru elisabetan.

„Dacă am avea măcar un milion de lire sterline, am putea să facem acest teatru. O parte din încasările de la acest spectacol o strângem pentru că ne dorim să construim un teatru elisabetan. Un spectacol pe lună ne-am propus să donăm încasările pentru un caz social. Pe 16 martie, jucăm la Sala Studo a TNB și de la sfârșitul lunii martie, prin țară – Deva, Timișoara, Arad, Cluj, Sibiu.

Deja am jucat 23 de spectacole în două luni și a fost o mare bucurie să vedem cum s-au umplut sălile. Uneori au depășit capacitatea și oamenii au fost bucuroși”, au spus Anca Sigartău și Claudiu Bleonț.

„Îți dau eu jucăria mea sau ți-o dau eu pe a mea?”, a întrebat-o, ștrengar, Claudiu Bleonț, pe Anca Sigartău, când au întâmpinat o mică diferență de viziune.

„Îmi place la Anca acest spirit de aventură și dăruirea ei totală”, a spus Claudiu Bleonț despre Anca Sigartău.

Citește și: Începe „Asia Express”, sezonul 3! Cum arăta în copilărie Gina Pistol, care le va da startul „simpaticilor” în cursele de pe „Drumul Comorilor” – FOTO

Spectacolul „Diagnostic Rezervat", regizat de Anca Sigartău, adaptat după textul autorului francez Jean Pierre Martinez, aare o distribuție de excepție, formată din cei doi actori menționați și: Cătălina Grama/ Doina Teodoru – câștigătoarea „iUmor” în 2017, 1Q Sapro, Teodor Sofian, Claudiu Maier, Damian Victor Oancea. O distribuţie de excepţie, ce promite două ore de hohote de râs, într-un carusel al schimbărilor de situaţie şi al evenimentelor neprevăzute.

Citește și: Ei sunt cei care vor participa la Asia Express în sezonul 3

Un accident de bicicletă, un jaf armat și o valiză cu trei milioane de lire sterline pe care toată lumea o caută. Acestea sunt ingredientele principale ale piesei de teatru „Diagnostic rezervat".

Asia Express”, sezonul 3, începe pe 15, 16, 17 și 18 februarie, de la 20:00, la Antena 1, moment în care telespectatorii vor porni în aventura trăită pe viu de cei 18 concurenți, pe Drumul Comorilor din Filipine și Taiwan.

"De când sunt în Asia mi s-a luat pielea de pe nas de vreo patru ori!" Concurenții Asia Express, sezonul 3, au... Începe „Asia Express”, sezonul 3! Cum arăta în copilărie Gina Pistol, care le va da startul „simpaticilor” în cursele de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x