Antena Căutare

Frații Ristei sunt norocoșii câștigători ai amuletei! "Ca o penicilină a fost asta!"

În Asia Express, sezonul 3, episodul 17, concurenții se transformă în fermieri de varză, la jocul pentru amuletă. Iată ce echipă a câștigat întrecerea.

Frații Ristei sunt norocoșii câștigători ai amuletei! "Ca o penicilină a fost asta!" Galerie
Frații Ristei sunt norocoșii câștigători ai amuletei! "Ca o penicilină a fost asta!"

În Filipine se mănâncă foarte multă varză așa că predendețiila amuletă au fost aduși în locul unde se crește leguma. În plantație sunt niște bețe care poartă culoarea specifică echipei, în jurul acelor verze sunt bețe pe care le pot culege.

Există trei vrze în jurul fiecărui băț. Concurenții trebuie să culeagă 18 verze într-un coș pe care va trebui să îl ducă spe o casă care se vedea în depărtare.

Asia Express, sezonul 3, episodul 17

De acolo concurenții vor primi o pălărie de cowboy, se întorc la punctul de plecare unde trebuie să umple cel de-al doilea coș cu care, din nou, trebuie să urce la casă. Acolo îi va aștepta o doamnă Mari.

Mari le va da a doua pășărie cu care se vor întoarce jos ca să facă o etajeră cu varză. Cine face primul etajera, câștigă amuleta.

La sfârșitul probei: Ristei și Dan au câștigat amuleta!

Cursa se strânge, presiunea e mare, iar condițiile sunt extrem de diferite de fiecare dată. Trebuie să înduri greul pentru a ajunge la final!

În căutarea cântecului pierdut "Ai, ai, ai!" Florin Ristei și Dan au dat concert într-o remorcă... Vedetele din Asia Express joacă bowling ca în Epoca de Piatră. Cine a câștigat întrecerea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x