Antena Căutare

Florin Ristei și Carmen Grebenișan, duel de replici acide, din primele clipe! Ce reguli și-au stabilit. „Să vezi la noapte, în pat cu dușmanul!” VIDEO

Florin Ristei și Carmen Grebenișan s-au lansat într-un due de replici acide, din primele clipe în care au fost nevoiți să formeze o echipă. Și-au stabilit niște reguli… Ca să nu se ucidă.

În cursa pe Drumul Comorilor, Florin Ristei și Carmen Grebenișan au fost puși să formeze o echipă, până la obținerea imunității.

„Acesta era ultimul lucru la care mă așteptam și pe care mi-l doream în emisiunea asta!”, a spus Carmen Grebenișan, după ce s-a văzut nevoită să facă echipă cu Florin Ristei.

Cei doi și-au stabilit câteva reguli, ca să nu se omoare unul pe altul.

„Jumătate de zi facem ca tine, jumătate de zi ca mine, ca să nu ne ucidem, da?”, a propus Florin Ristei, iar Carmen Grebenișan a fost de acord.

„E simpatic, doar că trebuie să-și mai țină gura. Are ceva de comentat la orice se întâmplă”, a spus Carmen Grebenișan.

De cealaltă parte, Florin Ristei și-a dezvăluit planul diabolic: „Vreau să văd cât suportă”.

S-au schimbat echipele la „Asia Express”, sezonul 3! Cine cu cine a picat! „Mi-a căzut cerul pe cap! Dacă nu ne ucidem, ... S-au încurcat ițele la „Asia Express”, sezonul 3! Oase s-a îndrăgostit! Florin Ristei, către Carmen Grebenișan: „Stai li...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x