Antena Căutare

Ultimul test al etapei aduce tensiune pentru concurenții de la Asia Express. Adda, scoasă din minți de iubitul ei: ”Taci din gură!”

Cea de-a treia ediție a emisiunii ”Asia Express” a adus noi provocări pentru concurenți, care au fost nevoiți să asculte cu atenție discursul lui Josh pentru a afla răspunsul la întrebarea Ginei. 

Ultimul test al etapei i-a pus în dificultate pe concurenții de la ”Asia Express, sezonul 3”, întrucât aceștia au fost nevoiți să fie numai ”ochi și urechi” pentru a asculta un discurs al lui Josh, un preot, pentru a răspunde apoi unei întrebări adresată de Gina. În cazul în care se vor prezenta cu lecția învățată, ei vor intra în jocul pentru amuletă.

Acest joc a adus, însă, o criză de nervi pentru Adda, care a fost întreruptă de iubitul ei: ”Taci din gură, te rog.”, a spus ea.

”Bă, iubire, trebuia să citești misiunea cu mine. Trebuia să citești minte.”, i-a spus ea, în timp ce și el a reacționat nervos: ”Vorbesc cu tine...De ce țipi?”

Cum s-au descurcat ceilalți. , aflați în clipul de mai sus!

„Asia Express”, sezonul 3. Top trei cele mai iubite momente. Lia Bugnar, topită de copii! Bontea s-a clocotit de râs! „P... Cât de atenţi au fost concurenţii la discursul lui Josh? Chef Sorin Bontea, supărat pe Fodor: ”Ai spus că știi totul des...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x