Antena Căutare

Adrian Teleșpan, la un pas să fie bătut de Ana Morodan în India: "E ghiocel când mă duc spre el!"

Ana Morodan, celebra contesă digitală, a fost la un pas să-l ia la bătaie pe Adrian Teleșpan, în India. Tensiunea și oboseala fizică și psihică și-au spus cuvântul, astfel că fiecare acțiune stârnea discuții aprinse între cei doi. "Ce să-i dai una, că e ghiocel când te duci spre el", a exclamat Morodan, care s-a amuzat apoi de situație.

Ana Morodan, celebra contesă digitală, a fost la un pas să-l ia la bătaie pe Adrian Teleșpan, în India. Tensiunea și oboseala fizică și psihică și-au spus cuvântul, astfel că fiecare acțiune stârnea discuții aprinse între cei doi, iar provocarea Asia Express a devenit tot mai grea.

"Ce să-i dai una, că e ghiocel când te duci spre el", a exclamat Morodan, care s-a amuzat apoi de situație.

Cei doi au fost eliminați din concurs, aseară, după ce au pierdut cursa pentru ultima șansă, iar elefantul din cutia securizată a fost roșu.

Invitați la "Xtra Night Show", Teleșpan și Morodan au povestit și ce nu s-a văzut la televizor din experiența sezonului 2 "Asia Express".

Răsturnare de situație! Una dintre cele mai iubite echipe de la Asia Express părăsește competiția: ,,Ne-am dorit să plec... Ana Morodan și Teleșpan, eliminați din Asia Express - Drumul Elefantului: „Acest show este o experiență personală”. Gale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x