Antena Căutare

Au scos la plimbare dragonul! Concurenții de la Asia Express s-au distrat pe cinste: „Îmi exploda stomacul de râs”

Când credeau că le-au trăit pe toate, vedetele rămase în sezonul 3 al emisiunii Asia Express au trăit o nouă surpriză! În ediția 33, concurenții au scos dragonul la plimbare prin oraș!

Așa cum ne-am obișnuit deja, Drujmul Comorilor a dezvăluit concurenților din sezonul 3 al emisiunii Asia Express numeroase tradiții și obiceiuri din Taiwan! De data aceasta, Gina Pistol i-a pus să se plimbe cu dragonul prin oraș!

CONCURENȚII DIN SEZONUL 3 ASIA EXPRESS PRIMESC O NOUĂ MISIUNE

Pentru a putea primi indicii despre următoarea misiune, vedetele trebuie să convingă niște trecători să îi ajute să plimbe uriașul dragon colorat prin orașul aglomerat! După ce au recurs la tot felul de trucuri pentru a convinge taiwanezii să-i ajute, vedetele au plecat la plimbare!

CITEȘTE ȘI: Finala Asia Express se apropie! Concurenții trebuie să se transforme în lei sau dragoni și să „colinde” orașul

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Au scos la plimbare dragonul! Concurenții de la Asia Express s-au distrat pe cinste: „Îmi exploda stomacul de râs”

Concurenții din sezonul 3 Asia Express au plimbat dragonul printr-un oraș din Taiwan

Concurenții din sezonul 3 Asia Express au plimbat dragonul printr-un oraș din Taiwan

Sarcina nu a fost una ușoară, dar miza este una uriașă, căci finala Asia Express sezonul 3 este din ce în ce mai aproape!

Au mers prin fața magazinelor, au traversat străzi și au plimbat din plin dragonul, până când judecătorul le-a dat semnalul că sarcina a fost îndeplinită cu succes!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 33 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express ca să vezi cum s-au descurcat vedetele!

Finala Asia Express se apropie! Concurenții trebuie să se transforme în lei sau dragoni și să „colinde” orașul... Adda, scoasă din sărite de gestul lui Speak, la Asia Express! Concurenta a dat cărțile pe față: „Ei au tupeul ăsta”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x