Antena Căutare

Carmen Grebenişan, despre cele mai dificile momente din Asia Express. Cum a reușit să facă față situațiilor limită

În Asia Express, Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan s-au confruntat cu probe la limită. Nu au lipsit lacrimile, nu au lipsit nervii întinşi la maximum sau momentele de panică, de ce nu. Cert este un lucru.

Cât de cochete le ştim că sunt zi de zi, în viaţa reală şi în online, la fel au încercat să fie şi la Asia Express. Ce credeţi că nu a lipsit din ghiozdanele uriaşe pe care le-au cărat dupa ele?! Trusele de farduri!

Carmen Grebenișan a primit propunerea de a merge la Asia Epress, iar ea i-a transmis Alinei care nu s-a entuziasmat foarte tare,a vând o fire mai analitică, dar imediat a spus: "No, foarte tare, hai!".

"În fiecare zi era un moment greu, faptul că mereu ne confruntam cu faptul că nu mâncam nimic de dimineață până seara, stând în temperaturi foarte ridicate cu un ghizdan în spate de 15, 16 kg. Provocările pe ar ele-am avut nu erau super grele, dar în condițiile date deveneau.", spune Carmen.

Fetele aveau la ele o trusă de make-up și produse de îngrijre la cantități de voyage. Această trusă conținea creion de sprâncene, balsam de buze, protecție solară, rimel, iluminator blush, fond de ten la care au renunțat pe parcurs din cauza temperaturilor foarte mari.

Fetele, dar în special Carmen, au mâncat multe dulciuri pentru că li se dădea din toate părțile. Însă cea din urmă a abuzat puțin și s-a ales cu cinci kg în plus.

„Asia Express”, sezonul 3, lider de piață, marți seară! Alex Velea și Mario Fresh au părăsit competiția... Carmen Grebenişan, primele declarații după ce s-a despărţit de iubit! "Făceam trei ani de relație, cumva acum, în p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x