Antena Căutare

Mamăăăă, cum "joacă" blondele baschet! Concurenții din Asia Express au strâns copii de pe stradă pentru un meci

În Asia Express sezonul 3, copiii le-au dat mari bătăi de cap vedetelor din Asia Express. Provocarea de pe terenul de baschet a presupus ca fiecare echipă să-și găsească coechipieri pe străzile din Filipine. Bonus: Carmen Grebinișan și Alina Ceușan au făcut o superdemonstrație de aruncări la coș! Bune, blondele!

"Vreți să jucați baschet cu noi?", a fost întrebarea care i-a pus în mare dificultate pe concurenți, care s-au chinuit destul de mult să-i convingă pe oameni să le acorde ajutorul.

În cele din urmă, Carmen Grebinișan și Alina Ceușan s-au remarcat. Cu "ghilimele"! Cum ziceam, bune blondele! "Băi, dar joacă un baschet fetelee", a comentat Fodor. "N-au niciun talent", a completat și Bontea.

Asia Express. Ultima etapă din Filipine va aduce o eliminare. Doar 5 echipe ajung în Taiwan

La finalul acestei etape, cuplul ce a strâns pe parcurs cele mai multe monede va fi cel care se va califica automat în Taiwan, în vreme ce restul de 5 echipe se vor lupta într-o cursă pentru ultima șansă tensionată, ce va opri drumul în joc al uneia dintre ele.

Ce mișcări, ce perechi! "Zici că sunt un balerin împușcat!" Vedetele din Asia Express învață să danseze street... Alegerea cocoșilor agresivi de luptă, moment dificil pentru concurenți în Asia Express. Ștefania: "Pare că vrea să ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x