Antena Căutare

Ce s-a întâmplat la Asia Express, episodul 21. Speak și Ștefania au câștigat jocul pentru amuletă, iar Alex Abagiu și Radu Vlăduț au luat o decizie drastică

O nouă seară de duminică, o nouă ediție Asia Express. De această dată, noul episod a început cu fast, Alex Abagiu fiind sărbătorit de concurenți. De asemenea, norocul s-a ținut lanț de el și de colegul lui, Radu Vlăduț, întrucât au câștigat bănuți și au decis ordinea în care vor pleca concurenții în competiție. 

Alex Abagiu, sărbătorit la Asia Express: ”N-am crezut niciodată că această zi mă va prinde aici. Mi s-a îndeplinit un vis!”

Veste proastă pentru concurenții de la Asia Express. Gina Pistol a fost tranșantă: ”Doar cinci echipe merg mai departe. Am doar zece bilete de avion!”

Se ascut armele la Asia Express. Florin Ristei, atac dur: ”Mi-ar plăcea să iasă Fodor și Bontea sau Abagii!”

Oprește-te din tot ce faci! Alex Abagiu și Radu Vlăduț, filmați în timp ce cântă ”Tresure”, la Asia Express: ”Sper să nu devină virale imaginile!”

Răsturnare de situație la Asia Express. Concurenții, provocați să-i convingă pe oamenii care i-au luat la autostop să facă karaoke: ”Nu era destul de grea proba asta!”

”Mi-a dat sângele pe nas!” Jocul pentru amuletă a fost greu, dar Ștefania și Speak au învins: ”M-am bucurat pentru bănuți!”

Desertul tradițional filipinez, o ”ciorbă de gheață”! Concurenții de la Asia Express au fost oripilați: ”Mi-e rău, mă doare capul!”

Alex Abagiu şi Radu Vlăduţ s-au răzbunat, în sfârșit: ”E cea mai slabă echipă. Merită asta!”

Alex Abagiu şi Radu Vlăduţ s-au răzbunat, în sfârșit: ”E cea mai slabă echipă. Merită asta!”... „Asia Express - Drumul Comorilor”, lider de audiență, cu ultima etapă din Filipine! Câți oameni au fost cu ochii pe emis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x