Antena Căutare

Cel mai dur reality show din România a început! Startul aventurii Asia Express se dă în Vietnam

Cel mai așteptat show de televiziune al momentului a început la Antena 1. Cele șapte echipe de vedete au ajuns pe pământ asiatic, dar nimeni nu își imaginează ce îl așteaptă! Prima oprire este Vietnamul, excentric și captivant. Aici s-a dat startul aventurii Asia Express.

Cel mai așteptat show de televiziune al momentului a început la Antena 1. Cele șapte echipe de vedete au ajuns pe pământ asiatic, dar nimeni nu își imaginează ce îl așteaptă! Prima oprire este Vietnamul, excentric și captivant. Aici s-a dat startul aventurii Asia Express.

Vietnamul se dovedește a fi o destinație mult mai dură decât s-au așteptat cu toții. Este pentru prima oară după foarte mulți ani când temperaturile sunt mult mai scăzute decat ar fi normal, în zonele de munte ajungând până la -2 grade pe timpul noții.

Vietnam este prima din cele patru destinații în care participanții vor trăi unele dintre cele mai intense momente din viața lor. În Vietnam s-a filmat pe ploaie, prin noroi și temperaturi neobișnuit de scăzute pentru această zonă și pentru această perioadă.

Vietnamul s-a dovedit a fi o destinație mult mai dură decât s-ar fi așteptat concurenții, iar prima probă a reality show-ului Asia Express a fost un adevărat test al dexterității. Dacă vreți să aflați despre ce este vorba, rămâneți pe Antena 1.

Gina Pistol, despre Asia Express, show-ul 100% real. De ce să nu ratezi MAREA PREMIERĂ din această seară... Asia Express a început! Vedetele au parte de aventura vieții lor! Prima zi petrecută în Asia a început cu o mare surpriz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x