Antena Căutare

Concurenții au muncit la fabrica de sare din Sri Lanka, în cursa pentru „Ultima șansă”. „Foarte grea proba”

Concurenții aflați în cursa pentru „Ultima șansă” au trebuit să muncească la fabrica de sare din Sri Lanka astfel încât să primească plicul pentru următoarea misiune.

Concurenții aflați în cursa pentru „Ultima șansă” au trebuit să muncească la fabrica de sare din Sri Lanka astfel încât să primească plicul pentru următoarea misiune.

Concurenții au avut de cărat sare cu ajutorul unor coșuri pe care au trebuit să le ducă pe cap, fără să le atingă cu mâinile. Apoi, ei au trebuit să umple saci cu sare, după care să îi care.

„Am o problemă cu spatele și singura problemă care mă sperie foarte tare este ridicatul”, s-a plâns Teleșpan.

Pe de altă parte, Ana Morodan s-a considerat pregătită pentru această probă, deoarece obișnuia să meargă cu cărți pe cap la Școala de Fete.

„Foarte grea proba”, a spus și Paul Ipate.

CRBL a remarcat că deși a spus că vrea să plece acasă, Morodan luptă cu seriozitate pentru a rămâne în concurs.

„Îmi doresc foarte tare să plec acasă, dar eu mi-am asumat că vin aici. Și când eu îmi asum o responsabilitate o duc la bun sfârșit și o să trag de mine să fac lucrurile cât mai bine”, s-a apărat Ana Morodan.

La fabrica de sare la care au ajuns concurenții există și un muzeu al sării, pe care Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu l-au vizitat.

Urmăriți clipul de mai jos din Asia Express.

Ana Morodan și Teleșpan și-au păcălit colegii? Ce a făcut la prima probă din cursa pentru „Ultima șansă”... „Te-am iubit așa de mult!”. Declarații incendiare la „Asia Express”! Concurenții, provocați să pună sare în mâncarea loc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x