Antena Căutare

Concursul online "Asia Express" şi-a desemnat câştigătorul. Norocosul telespectator: Vasile Marin

Lupta pentru marele premiu al concursului "Asia Express" s-a încheiat și s-a dovedit un real succes. Aproape 20.000 de telespectatori s-au înscris ca să câştige o vacanţă pentru două persoane în Koh Samui, Thailanda, însă numai unul se va bucura de marele premiu.

Lupta pentru marele premiu al concursului "Asia Express" s-a încheiat și s-a dovedit un real succes. Aproape 20.000 de telespectatori s-au înscris ca să câştige o vacanţă pentru două persoane în Koh Samui, Thailanda, însă numai unul se va bucura de marele premiu.

Norocosul telespectator care a răspuns corect la toate cele 16 întrebări de baraj din Drumul Dragonului a fost Vasile Marin.

Acesta a câştigat o vacanţă de 6 nopţi pentru două persoane, la un resort de 4 stele în insula Koh Samui, una dintre cele mai frumoase destinaţii de vacanţă din Thailanda.

Prima etapă a concursului s-a încheiat pe 5 aprilie, iar cei care s-au aflat la egalitate au avut răgaz să răspundă, timp de patru zile, la întrebările de baraj. Adică, până sâmbătă, 7 aprilie, ora 23:59.

Felicitări!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x