Live acumMireasa
Prime Time 20:00iUmor

Asia Express

DUMINICĂ, LUNI, MARȚI, MIERCURI | ORA 20.00

„Jos, cu vreo 40 de gândaci devorați de niște furnici în jurul nostru” - Condiții extreme pentru concurenții „Asia Express”

Timp de două luni, nouă perechi de vedete şi-au testat limitele pe Drumul Comorilor. Asia Express, cel mai dur reality show din România, revine la Antena 1 din 15 februarie. Şi în acest sezon, cazarea rămâne o mare provocare pentru concurenţii dornici să aibă un acoperiş deasupra capului după o zi de foc.

După ce că trebuie să se descurce doar cu un euro pe zi, fără mâncare și fără transport, concurenții „Asia Express” umblă ore bune în căutarea localnicilor dornici să-i găzduiască peste noapte.

Pentru Speak, s-a dovedit a fi cea mai grea parte din toată competiția. Toaletele din Filipine i-au dat mari bătăi de cap artistului.

„La filipinezii ăștia, baia este pe ultimul loc. Cred că după ce își construiesc casa, își dau seama că au uitat să facă baia, așa că sapă o gaură în pământ. Arată ca o baie în curte... în casă”, a spus artistul.

Pentru Alex Abagiu, născut și crescut în Dorobanți, o zonă selectă din București, cazarea din „Asia Express” a fost o grea încercare.

„Foarte rău înseamnă pe jos, cu vreo 40 de gândaci devorați de niște furnici în jurul nostru, cu larve de gândaci atârnate de tavan. Am stat într-un spațiu în care încăpeau corpurile noastre, nu mai mult de atât”, a povestit make-up artistul.

Pentru Florin Ristei și fratele său, dușul s-a dovedit a fi un lux în casele fără ferestre.

În ce locuri ciudate au ajuns vedetele și ce povești au oamenii care le-au cazat, aflați din 15 februarie, la ora 20:00, în cel de-al treilea sezon „Asia Express”

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

🌴 🌊 Urmărește Asia Express Sezonul 3 pe 👉 AntenaPlay Ediții integrale, fără pauze publicitare > https://s.a1.ro/jQc6CQW

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro