Antena Căutare

Lovitură dură pentru concurenții de la Asia Express! Urmează "Cursa pe jumătate" în care echipele vor fi separate: "Ne-a copt-o Gina în această dimineață"

Fiecare echipă va fi împărțită: în vreme ce unul dintre ei va rămâne cu Gina Pistol pentru a îndeplini jocuri și provocări, celălalt va pleca în cursă. Cei care vor fi pe traseu sunt chiar concurenții care au întâmpinat cele mai multe probleme la autostop pe parcursul concursului și au beneficiat, de cele mai multe ori, de ajutorul coechipierilor.

Gina Pistol le dă o veste extrem de tristă concurenților: "Am decis să mă joc puțin". Urmează o probă de foc, pe care echipele vor trebui să o parcurgă separat, căci vor avea o "Cursă pe jumătate"

În această cursă, fiecare echipă va fi împărțită: în vreme ce unul dintre ei va rămâne cu Gina Pistol pentru a îndeplini jocuri și provocări, celălalt va pleca în cursă pentru misiuni. Cei care vor fi pe traseu sunt chiar concurenții care au întâmpinat cele mai multe probleme la autostop pe parcursul concursului și au beneficiat de cele mai multe ori, de ajutorul coechipierilor.

La aflarea veștii că echipele vor fi despărțite, concurenții au fost de-a dreptul șocați:

"Ce să zic? Wow, yey, ce să zic?!", afirmă Morodan, iar Bogdan Boantă este de-a dreptul indignat: "Nu înțeleg exact ce se întâmplă și de ce, mai ales, faci asta?"

Pentru Oase vestea este cu atât mai grea, ținând cont că este accidentat: "Se mișcă piciorul ăsta, s-a desumflat puțin...și doare. O să tac din gură, înghit în sec și plec".

Gina l-a anunțat pe George, concurentul care a trecut prin filtrul Elefantului Verde, că în această cursă va avea "handicapul" care se numește Oase. George are misiunea de a avea grijă de Oase, de a-i căra ghiozdanul și de a-l aștepta dacă ajunge înaintea lui.

Se pare că replica Ginei l-a durut pe Oase, căci el a rezumat situația lui într-o manieră destul de tristă: "Sunt handicapat și mai sunt și handicap".

Această situație oarecum amuzantă i-a mai destresat puțin pe restul concurenților.

Cei care vor pleca în cursă, vor fi cei care au avut mai multe probleme la autostop și au beneficiat de ajutorul celorlați: Oase, George, Teleșpan, Bogdan și Ruby.
Au început deja îngrijorările pentru perechea care va pleca în misiune. Morodan își face griji pentru Teleșpan și încearcă să-i pună în ghiozdan lucruri care crede ea că îi vor fi utile.

Urmărește momentul video în filmulețul de mai sus:

Echipele se separă la Asia Express – Drumul Elefantului: vedetele, nevoite să lupte pe cont propriu... Ana Morodan, în timp ce îmbracă o țigancă: "Gata, vomit! Doamna nu a făcut cunoștință cu apa de mult timp!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x