Antena Căutare

Din 22 martie, Asia Express – Drumul Comorilor, difuzat la Antena 1 patru zile pe săptămână

Începând cu 22 martie, cel mai dur reality-show, Asia Express- Drumul Comorilor, va fi difuzat la Antena 1 patru zile consecutive pe săptămână. Așa se face că duminică, luni, marți și miercuri, de la 20:00, telespectatorii vor avea ocazia să urmărească maratonul spectaculos al concurenților prin Filipine și Taiwan, cele două țări ale traseului de anul acesta.

Din 22 martie, Asia Express – Drumul Comorilor, difuzat la Antena 1 patru zile pe săptămână Galerie
Din 22 martie, Asia Express – Drumul Comorilor, difuzat la Antena 1 patru zile pe săptămână

Duminică de la 20:00, în cea de-a șasea etapă a celui mai dur reality-show se schimbă spectaculos decorul, iar drumurile vor urca în serpentine periculoase. Fără indicii, vedete vor parcurge un traseu de câteva ore cu autocarul, pe cele mai strânse serpentine, pe marginea unor prăpastii și priveliști care le vor tăia respirația, dar care vor crește și nivelul adrenalinei: ”Când ne puneți pe toți la un loc ceva se întâmplă! Mie îmi e atât de rău că nu știu cum mă abțin”, va spune Carmen Grebenișan. Ceea ce va părea o excursie va fi de fapt un test al nervilor tari, iar doar echipa care își va găsi cele mai bune resurse pentru a-l trece va fi și cea care va obține imunitatea mare a etapei. Cum se vor descurca vedetele cu o nouă provocare ce îi va scoate din zona de confort, telespectatorii pot vedea duminică.

Echipele rămase în cursă sunt mai hotărâte ca niciodată să câștige, astfel că, ajunse deja la jumătatea drumului, fiecare va apăsa pedala accelerației pentru a-și asigura mai departe locul în concurs. Adda și Cătălin, Speak și Ștefania, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Maria Buză și Lia Bugnar, Alex Abagiu și Radu, Florin și Dan Ristei, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan sunt cele sunt cele 7 echipe ce vor înfrunta în continuare misiunile din Asia Express- Drumul Comorilor, în aventura vieții lor. Cum vor face față vedetele celui mai dur reality-show în etapele ce vor urma, cei din fața micilor ecrane vor putea urmări în fiecare duminică, luni, marți și miercuri, de la 20:00, pe Antena 1.

Alex Velea a dezvăluit ce a făcut după eliminarea din Asia Express, sezonul 3. S-a închis în casă cu Antonia!... Autocarul misterios îi pune pe gânduri pe concurenți. "Când ne puneți pe toți la un loc ceva sigur se întâmplă!&quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x