Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Asia Express

LUNI, MARTI | ORA 20.30

Fanii Asia Express, momente de groază! Ce a găsit Răzvan Fodor în grădina casei sale: „Operațiunea de salvare”

Nu mai este o surpriză faptul că Răzvan Fodor, colegul de echipă al lui Chef Sorin Bontea, ambii câștigători ai sezonului 3 Asia Express, este un bărbat curajos și capabil să înfrunte situații dificile. Ce a găsit recent în grădina casei sale i-a șocat pe fani!

Ce a găsit Răzvan Fodor în grădina sa

După întoarcerea din sezonul 3 al emisiunii Asia Express, ce l-a purtat prin tot felul de misiuni incredibile prin Filipine și Taiwan, Răzvan Fodor a ales să stea în izolare la domiciliu, petrecând timp cu familia, relaxându-se și făcând mai mult din lucrurile ce îi plac.

RĂZVAN FODOR, SURPRIZĂ URIAȘĂ

Din numeroasele poze, clipuri video și InstaStory-uri am descoperit faptul că una dintre marile sale pasiuni este grădinăritul.

Totuși, fanii lui Răzvan Fodor au avut parte de o surpriză șocantă atunci când acesta a dezvăluit tuturor ce descoperire neașteptată a făcut în grădina sa!

Practic, pe tulpina unui copac, câștigătorul sezonului 3 Asia Express a descoperit zeci de albine! Și fiindcă este un mare iubitor de natură, acesta și-a asigurat admiratorii că vietățile au fost salvate și s-au ales cu un stup!

„Sunt toate salvate, nu a pățit niciuna nimic (...) ...și se păstrează stupul peste noapte, ca să intre toate albinele în el”, a scris Răzvan Fodor la un InstaStory.

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

🌴 🌊 Urmărește Asia Express Sezonul 3 pe 👉 AntenaPlay Ediții integrale, fără pauze publicitare > https://s.a1.ro/jQc6CQW

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro