Antena Căutare

Fotoreportaj Asia Express - Drumul Zeilor, episodul 6. Experiențele inedite prin care au trecut Irina Fodor și Marius Damian

În episodul 6 din Fotoreportaj Asia Express – Drumul Zeilor vedem imagini noi în exclusivitate de la filmările celui mai intens sezon de până acum.

Galerie
În acest fotoreportaj, realizat de fotograful talentat Bogdan Boțofei aflăm și cum au făcut față experienței Asia Express prezentatoarea Irina Fodor și co-prezentatorul Marius Damian. | A1

În acest fotoreportaj, realizat de fotograful talentat Bogdan Botofei aflăm și cum au făcut față experienței Asia Express prezentatoarea Irina Fodor și co-prezentatorul Marius Damian.

La fel ca toate echipele de concurenți, prezentatoarea și co-prezentatorul au trebuit să treacă din temperaturi extreme și fenomene meteo diferite care le-a pus în dificultate misiunea.

Citește și: Fotoreportaj Asia Express - Drumul Zeilor, episodul 5. Imagini exclusive de la filmările celui mai palpitant reality show

Fotoreportaj, Asia Express - Drumul Zeilor, episodul 6

Articolul continuă după reclamă

În timp ce concurenții se aflau într-o contiuă cursă contra cronometru, Irina Fodor trebuia să fie mereu la punctul de finish pentru a-i aștepta. Pregătită cu o umbrelă sau cu un evantai, după caz, Irina a dovedit că e o gazdă de excepție a emisiunii, în ciuda tuturor provocărilor pe care le-a întâmpinat alături de echipa din spatele camerelor de filmat.

Co-prezentatorul Marius Damian a prezentat cele mai frumoase locuri de pe traseul Drumul Zeilor, cu punctele de maximă importanță din fiecare țară. Tot el a mers și în locurile în care s-au desfășutat probele concurenților și a trecut și prin clipe dificile, atunci când a stat de vorbă cu localnicii sau când a fost nevoit să filmeze cadre cu animale.

În spatele tuturor acestor eforturi s-a aflat echipa de producție Asia Express care a făcut posibil acest reality show plin de provocări și controverse, cu răsturnări de situație neașteptate.

Datorită agilității, muncii asidue, răbdării, dar și a pasiunii pentru lucrurile bine făcute, echipa Asia Express a reușit să surprindă în cele mai frumoase moduri emoțiile autentice ale concurenților.

Citește și: Fotoreportaj Asia Express - Drumul Zeilor, episodul 4. Echipa de producție, prin ploaie și vânt, pentru a fi alături de concurenți

Asia Express – Drumul Zeilor revine la Antena 1 pe 1 septembrie

După aproape un an de zile, Asia Express, cel mai dur reality-show al momentului, revine la Antena 1. Marea premieră va avea loc duminică, 1 septembrie, de la ora 20.00. Programul de difuzare rămâne cel bine cunoscut de telespectatori, duminica de la ora 20.00 și de luni până miercuri de la 20.30. Spre deosebire de celelalte sezoane, Drumul Zeilor a fost cel mai lung de până acum, având 11 etape în loc de 10.

Thailanda, Malaysia și Iondonezia sunt țările care vor pune la grae încercare cele 9 perechi de vedete dornice de aventură la capătul lumii. Obiceiuri stranii, călduri insuportabile, bariere lingvistice, trafic infernal, restricții religioase sunt doar câteva din obstacolele cu care concurenții trebuie să se confrunte pentru a obține marele premiu.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție. Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, aceștia vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte, după un traseu de aproape 7000 de kilometri.

Sezonul șapte Asia Express se întoarce în inima celui mai șocant amestec de culturi și credințe de pe Terra: Asia. De la sclipirea statuilor lui Buddha, până la semețele semilune închinate lui Allah, Drumul Zeilor se anunță o provocare de proporții legendare. Secole de istorie și civilizație aduc în fața telespectatorilor un itinerar la limita dintre real și incredibil. Noul sezon va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de a te reinventa.

Citește și: Fotoreportaj Asia Express - Drumul Zeilor, episodul 3. Prin ce situații extreme au trecut cameramanii în timpul filmărilor

Fotoreportaj Asia Express - Drumul Zeilor, episodul 5. Imagini exclusive de la filmările celui mai palpitant reality sho... Jurnal de călătorie - Asia Express | Drumul Zeilor, episodul 6. Încercările dificile prin care au trecut Victor Slav și ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x