Antena Căutare

Avem învingătorii! Coșul de baschet a pus la mare încercare cele trei echipe din "Asia Express", care au luptat pentru amuletă

În Asia Express sezonul 3, concurenții au parte de un concurs de cultura generală, dar și unul în care trebuie să arunce la coș cu mingea de baschet, totul în lupta pentru amuletă.

Jocul de amuletă s-a disputat între frații Ristei, Adda și Cătălin și Speak și Ștefania. Cei șase s-au întrecut într-o probă de cultură generală urmată de o provocare sportivă.

La final, echipa care a primit pe lângă amuleta de 1000 de Euro și un avantaj, și monede bonus din partea Ginei Pistol, este formată din Florin și Dan Ristei.

Asia Express. Monedele îi duc pe concurenți în Taiwan

Miza este mare, căci la finalul acestei etape, cuplul ce a strâns pe parcurs cele mai multe monede va fi cel care se va califica automat în Taiwan, în vreme ce restul de cinci echipe se vor lupta într-o cursă pentru ultima șansă tensionată, ce va opri drumul în joc al uneia dintre ele, căci ancora este roșie.

„Asia Express”, sezonul 3, lider de audienţă! Concurenții se vor confrunta cu cea mai mare frică a lor! „Aproape simțeam... Ce mișcări, ce perechi! "Zici că sunt un balerin împușcat!" Vedetele din Asia Express învață să danseze street...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x