Antena Căutare

Gina Pistol prezintă „Asia Express” la Antena 1, alături de Marius Damian

Începând din această primăvară, 7 cupluri de vedete pornesc într-o călătorie epică, prin Asia, în încercarea de a-şi depăşi limitele şi de a câştiga marele premiu de 30.000 de Euro. Acestora, în aventura vieţii lor, se alătură Gina Pistol, în calitate de prezentator al celui mai solicitant reality show difuzat în primăvara anului viitor de Antena 1, „Asia Express”.

Începând din această primăvară, 7 cupluri de vedete pornesc într-o călătorie epică, prin Asia, în încercarea de a-şi depăşi limitele şi de a câştiga marele premiu de 30.000 de Euro. Acestora, în aventura vieţii lor, se alătură Gina Pistol, în calitate de prezentator al celui mai solicitant reality show difuzat în primăvara anului viitor de Antena 1, „Asia Express”.

Pentru mine, Asia Express înseamnă un vis împlinit. Îmi doream foarte mult să descopăr o parte din Asia, dar cu ajutorul acestui show voi avea ocazia să fac asta express: cât descoperă alţii într-o viaţa, eu voi descoperi în cinci săptămâni!”, a declarat frumoasa prezentatoare.

Gina nu este străină de călătoriile tip aventură: „Eu am mers 1000 de kilometri într-o lună şi oricum a fost foarte greu, nu vreau să-mi imaginez cum vor fi 5000 de kilometri în cinci săptămâni!”, iar legătura ei cu Asia este una specială: „Eu sunt fascinată de Asia, când eram mică îmi doream să câştig foarte mulţi bani şi să merg cinci săptămâni în Asia. Uite că mi s-a îndeplinit visul! Doar că nu sunt atât de bogată!”, a povestit Gina, care e convinsă că această experienţă le va schimba percepţia asupra vieţii multora dintre concurenţi. „Cred că după această emisiune ţi se vor ierta din păcate. O să fie foarte greu, cu siguranţă va fi aventura vieţii lor. Să mergi cu un dolar pe zi, cu rucsacul în spate, cu <<Ia-mă, nene!>> în condiţiile în care în Asia nu se prea vorbeşte engleză…nici nu vreau să mă gândesc!”.

Gina nu va porni singură la drum, ci îi va fi alături actorul Marius Damian, în calitate de co-prezentator, care în toată această aventură le va vorbi telespectatorilor despre locurile surprinzătoare în care vor ajunge, despre lucrurile inedite de acolo, despre specificul fiecărei regiuni. „Cinci săptămâni cu Gina în Asia, mă simt senzaţional!”, au fost primele cuvinte ale actorului atunci când a aflat că va porni în Asia Express. Întrebat ce ar lua cu el în bagaje, el a mărturisit: „Mi-aş lua toată familia, soţia şi cei trei copii, dar din păcate nu am cum. Chiar nu intră într-o valiză!”.

Vietnam-Laos-Cambodgia-Thailanda este traseul pe care cele 7 cupluri de vedete sunt nevoite să îl parcurgă în această aventură. Spre deosebire de orice alt reality de acest gen, “Asia Express” reușește să pună într-adevăr la încercare limitele celor care îi acceptă provocarea. Întreagă acțiune are loc în diverse sate sau orașe ale acestor țări, nu există un spațiu delimitat în care concurenții să fie nevoiți să participe la niște probe. În cazul acestui show, fiecare echipa are de parcurs mii de kilometri, trebuie să se descurce să își găsească singuri transport, să facă auto-stopul prin te miri ce zone, să găsească localnici dispuși să îi cazeze și să le dea de mâncare.

Toată această cursă este contra-cronometru, iar în funcție de eficientă și rezultate obținute în urmă diverselor probe, echipele merg mai departe sau sunt eliminate. Competiția și țările în care ea se desfășoară aduce un mix de suspans, adrenalină, situații limită și emoție imposibil de găsit în orice alt format de gen. Perechile participante au fost și ele selectate în funcție de niște criterii clare.

Pe lângă dorință de aventură și de a înfrunta niște situații care îi vor pune la încercare din toate punctele de vedere, între membrii fiecărei echipe trebuie să existe deja o relație de lungă durată, o relație bine sudată, care să le permită că împreună să treacă peste toate obstacolele ivite în această competiție. Stresul, nervii întinși la maxim, lipsă totală a confortului, sunt momente peste care e greu de trecut atunci când partenerul nu este pe aceeași lungime de undă.

Daniela Crudu şi Vica Blochina, cea de-a şaptea pereche care a spus „DA” marii provocări Asia Express... Raluka şi Ana Baniciu, o nouă pereche care a spus „DA” marii provocări Asia Express! „Chiar nu vreau să mănânc sau să be...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x