Asia Express

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Secrete din culisele finalei Asia Express! Imagini nedifuzate în reality show-ul care a ţinut întreaga Românie cu sufletul la gură! 

 

Au trecut prin iad, au făcut foamea şi au avut nervii întinşi la maximum, însă au reuşit! CRBL şi Oase sunt câştigătorii celui de-al doilea sezon Asia Express şi ai marelui premiu de 30 de mii de euro. 

Acum zece etape, nouă cupluri de vedete au pornit într-o aventură ce le-a testat la maximum limitele fizice și psihice, provocându-le să iasă din zona de confort și să se acomodeze unor condiții extrem de dure. Printre ele, CRBL și Oase, prieteni buni, băieți cu simț al umorului, puși mereu pe glume, dar serioși atunci când vine vorba de provocări.

"Mie nu mi-a venit să cred că este real ce se întâmplă şi abia atunci când Gina s-a apropiat foarte bucuroasă, cu lacrimi în ochi, abia în momentul ăla am realizat că într-adevăr cei mai buni prieteni, cea mai tare echipă, câştigă acest sezon", a spus CRBL, imeidiat ce a aflat că el și Oase au câștigat Asia Express, sezonul 2.

 Iar ce nu s-a văzut aseară, la marea finală, vedeţi acum: Imagini nedifuzate în reality show-ul care a ţinut întreaga Românie cu sufletul la gură! 

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

Urmareste Asia Express Sezonul 2 (INTEGRAL) pe 👉 AntenaPlay
Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI