Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Începe Asia Express, sezonul 3! Jojo a arătat în Asia că este o femeie puternică: Confesiuni inedite din viața de familie

Asia Express, sezonul 3, ia startul pe 15, 16, 17 și 18 februarie, în patru ediții inedite, care vă vor purta în primele locuri în care concurenții și întreaga echipă a emisiunii au poposit atunci când au ajuns pe meleagurile asiatice.

Jojo și Paul Ipate au concurat în sezonul 2 Asia Express

Cele nouă echipe care au intrat în confruntarea Asia Express, sezonul 3

Concurenții care au pornit pe "Drumul Comorilor" sunt Nico și fiica ei, Alexandra. Celebrul make-up artist Alexandru Abagiu, alături de Vlăduț Radu Nicolae, Alex Velea și Mario Fresh, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, influencers, Florin Ristei și fratele său, Daniel, Speak și iubita lui, Ștefania, Răzvan Fodor și Chef Sorin Bontea, Maria Buză și Lia Bugnar, Adda și soțul ei, Cătălin Ionuț Rizea.

Vezi AICI toate știrile despre începerea noului sezon 3 Asia Express!

Cătălina Grama, cunoscută de public sub numele de scenă Jojo, a făcut senzație în sezonul trecut, la "Asia Express", unde a participat alături de Paul Ipate. Experiența a fost una unică pentru actriță, care a mărturisit atunci când a simțit să dea totul.

Recent, Jojo a dezvaluit, într-un interviu la Star Matinal, cum reuşeşte să se împartă între viaţa de familie şi micuţii ei, dar şi ce trucuri de frumuseţe are: